1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Şükrü İnaltekin başvurusunu yaptı
Şükrü İnaltekin başvurusunu yaptı

Şükrü İnaltekin başvurusunu yaptı

 Gölbaşı sevilen esnaflarından Şükrü İnaltekin  Belediyesi Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

A+A-

 Gölbaşı sevilen esnaflarından Şükrü İnaltekin  Belediyesi Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Sevenlerinin ve hemşerilerinin yalnız başvuru sırasında yalnız bırakmadığı İnaltekin, başvuru belgelerini MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan'a teslim etti.

Ramazan Şimşek'in Cumhur ittifakının ortak adayı olmasıyla birlikte MHP'ye de yoğun bir ilgi oluştu. Hemen hemen her kesimden başvurular giderek artarken bu başvuruya bir yenisi daha eklendi.

Yıllardır Gölbaşı'nda esnaflık yapan ve herkesimin sevgisini kazanmış bir isim olan Şükrü Usta namıyla bilinen Şükrü İnaltekin hizmet yolunda bir adım daha atarak MHP Belediye Meclis Üyeliği için başvuruda bulundu.

Kalabalık bir grupla başvurusunu yapan İnaltekin "“Daha yapacak çok işimiz var. Liderimizin de dediği gibi 'Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben' anlayışıyla Milliyetçi Hareket Partisi yöneticilerimiz uygun görürse, Gölbaşı  Belediyesi Meclis Üyeliği aday adaylığına başvuru yapmış bulunmaktayım. Şimdiden Gölbaşımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 5522 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.