1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Tapudaki sıkıntı büyüyor
Tapudaki sıkıntı büyüyor

Tapudaki sıkıntı büyüyor

Defaatle Gölbaşı’nın Tapu Mdürülüğü’ndeki işleyişi yetiştirememe, vatandaşla memurun sık sık karşı karşıya gelmesi konusu bu kez de CHP İlçe Başkanı’nın tepkisiyle ortaya kondu.

A+A-

Defaatle Gölbaşı’nın Tapu Mdürülüğü’ndeki işleyişi yetiştirememe, vatandaşla memurun sık sık karşı karşıya gelmesi konusu bu kez de CHP İlçe Başkanı’nın tepkisiyle ortaya kondu. Konu hakkında açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik, “Vatandaştan sürekli bu konuyla ilgili şikayetler almaktayız. Uzun süredir ilçemize memur atanmasını beklemekteyiz. Bir türlü çözüm bulmayan bu sorunun bir an önce çözülmesini talep ediyor, yetkilileri göreve davet ediyoruz.” dedi.

Elikesik “Mevcut Tapu Müdürü ve çalışanların özverili çalışmalarını takdirle karşılarken fedakarlıklarını da bir borç biliriz. Ancak Gölbaşı gibi rantı yüksek, devlete girdisi çok olan bu göz bebeği ilçenin çok basit bir şekilde çözülebilecek böyle bir sorundan dolayı Gölbaşı’nda bu sektörle uğraşanların, yani vatandaşın Tapu Müdürlüğü çalışanları ile karşı karşıya gelişinin bir an önce son bulmasını ve Gölbaşı’na üvey evlat yapılmasından vazgeçilmesini bekliyoruz.” diye konuştu.

Bu haber toplam 2196 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler