1. HABERLER

  2. Tarık Kuyrukçu Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı oldu
Tarık Kuyrukçu Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı oldu

Tarık Kuyrukçu Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı oldu

Selim Akceylan’ın istifasıyla boşalan Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kollları Başkanlığı’na Tarık Kuyrukçu atandı.

A+A-

Başkanlığı boyunca bir çok başarılara imza atan Selim Akceylan’ın istifasıyla boşalan Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kollları Başkanlığı’na, Akceylan'ın boşluğunu dolduracak bir isim olan Tarık Kuyrukçu atandı.

Ak Parti Gençlik Kolları’nın farklı kademelerinde görev alan ve son olarak Ak Parti Ankara Gençlik Kolları  İl Yönetim KURULU Üyeliği görevin yürüten Tarık Kuyrukçu, mazabatasını Ak Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Kurtcan Çelebi'den aldı. 

AK GENÇLİK'E AKADEMİSYEN BAŞKAN

2002-2005 Gölbaşı Doktor Şerafettin Tombuloğlu Lisesi’nden mezun olan Kuyrukçu, 2008-2011 Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü eğitimi ve bölüm değiştirme bölümünde eğitim gördü. 2013 Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü  ( Lisans mezuniyeti )’nden mezun olan Tarık Kuyrukçu, halen 2014 Ankara Üniversitesi DTCF Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Bölümü’nde yüksek tezli tez aşamasında eğitimini sürdürüyor.

SİYASETİN HER KADEMESİNDE YER ALDI

Ak Parti’nin çeşitli kademelerinde görev yapan KUYRUKÇU sırasıyla, HAS Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Eğitimden Sorumlu Komisyon Başkanlığı (2011), HAS Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyeliği(2011-2012), AK Parti Ankara-Gölbaşı Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığı (2014), AK Parti Ankara-Gölbaşı Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı (2014) yaptı. Son olarak Ak PARTİ Ankara Gençlik KOLLARI il YÖNETİM kurulu üyesi olan KUYRUKÇU sosyal anlamda da etkin birisi olarak göz çarpıyor.

SOSYAL FAALİYETLERİYLE GÖZ DOLDURDU

2010- 2012 yılları arası Gölbaşılılar Birliği Derneği yayın organı olan Gölbaşı Cemre Dergisi Genel Yayın Yönetmenliği ve Editörlüğü yapan KUYRUKÇU, Bilkent Üniversitesi içerisinde faaliyet gösteren (2009-2012)  21. Yüzyılda Yaşam Kulübü'nün kurucular kurulu üyeliği ve başkanlığı, yerel bir gazete olan ve 2010-2012 yılları arasında faaliyet gösteren Gazete Gölhan’ın editörlüğü Semih Sergen Drama ve Konuşma Atölyesi Gölbaşı Şubesi Organizatörlüğü (2011), Gazete Bilkent Yönetim Kurulu Üyeliği ve Politika Birimi Editörlüğü (2012) Ankara Gölbaşı’nda faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşu olan Gölbaşılılar Birliği Derneği (2009) Yönetim Kurulu Üyeliği ve Basın Yayın Genel Sekreterliği (2010-2012)Gölbaşı Belediyesi Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Eğitim Komisyonu Başkanlığı (2014 Haziran'dan itibaren) Gölbaşı Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Kurucular Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği(2011-2013) Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nda staj  (Eylül 2012) Ankara Üniversitesi Avrupa Topluluğu Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde staj  (Ağustos 2012) gibi kuruluşlarda görev yapan Kuyrukçu’nun 2010 yılında Susan Gaidos’un “Science News” adlı dergide yayımlanan “Anybody Home? The Search For Animal Consciousness” adlı makalesinin çevirisi de yayınlandı.

Bu haber toplam 5784 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.