1. HABERLER

  2. Terörü bitirecek adımlar atılmalı
Terörü bitirecek adımlar atılmalı

Terörü bitirecek adımlar atılmalı

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener de gönderdiği mesajda terörü şiddetle kınadı.

A+A-

Hakkari Çukurca’da Teröristlerin hain saldırıları sonucunda Şehit düşen askerlerimizin ardından Türkiye ayağa kalmış ve Türkiye’nin her bir köşesinde teröre lanetler okundu. Gölbaşı’nda da birçok isim terörü şiddetle kınadı.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener de gönderdiği mesajda terörü şiddetle kınadı.

Hakkari ili sınırları içerisinde gerçekleşen menfur olayı şiddetle kınadığını belirten Dağdelener, “ 24 şehidimize Allahtan rahmet, aziz milletimize ve kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.  

Mesajında “Hükümetin, ayaklarına dolanan demokratik açılım sevdasının devletimizi düşürdüğü aciz durumu görüp, terörü kökünden çözecek kararlılıkla ciddi adımlar atmasını bekliyorum” diyen Dağdelener, sözlerine şöyle devam etti:

    Sayın Cumhurbaşkanımızın, terör örgütünün, bunlara yardım ve yataklık yapanların misli misli hesabını verecekleri mesajı bizleri bir kez daha umutlandırmıştır.

     Seçimlerden önce sayın Başbakanımızın “çok şükür yerli uydumuzu fırlattık, kendi heronumuzu yaptık, stratejik ortaklarımızla her türlü istibarat paylaşımını yapıyoruz” sözlerine rağmen, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bir ili teröristlerce kuşatılıyor vatan evlatları şehit oluyor ve Devlet hiç bir şey yapamıyor.

     Vatan evlatları hakka yürürken, ülkemizin birçok ulusal tv ve radyo kanalı yayın akışlarında hiçbir değişiklik yapamıyor, Devlet büyükleri basiretten bahsederken bir gün bile yas ilan edemiyor, şehit haberleri artık sıradan bir olaymış gibi algılanıyor.

     Şuan halkımızın birlik beraberlik içerisinde ve sağduyulu hareket ettiğini düşünüyorum, bu sabrın ve itidalin korunması için hükümetinde ivedilikle ve kararlılıkla terörü bitirecek adımları atması gerektiğine inanıyorum.

  Tekrar şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum, acılarını yürekten paylaşıyorum.

 

“ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD MEKANALARI CENNET OLSUN”

 

Bu haber toplam 1540 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.