1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Teşkilat uyumadı kapı kapı dolaştı
Teşkilat uyumadı kapı kapı dolaştı

Teşkilat uyumadı kapı kapı dolaştı

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, teşkilatın hiç uyumadan kapı kapı dolaşarak başkentteki seçmenin yüzde 91’ine ulaştığını ifade etti

A+A-

AK Parti  İl Başkanı Hakan Han Özcan, "Ana Kadememiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız ve tüm teşkilatımızın özverili çalışmalarıyla oldukça yoğun geçen bu dönem boyunca 569 bin 333 planlı çalışmayla toplamda 3 milyon 602 bin 197 seçmene ulaştık. Bu rakam Ankara'da bulunan seçmen sayımızın yüzde 91'ine tekabül etmektedir. 24 Haziran'a adım adım yaklaşırken Ankara İl Başkanlığı olarak belirlemiş olduğumuz programlar dahilinde çalışmalarımızı son dakikaya kadar, istikrarlı biçimde sürdürmeye devam edecek; ulaşamadığımız vatandaşlarımıza ulaşacak, kapılarını çalacak hepsinden kıymetli oylarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'den yana kullanmalarını istedik, istemeye devam edeceğiz. " dedi.

24 SAAT ÇALIŞTIK
AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nın her zaman seçimlere hazır bir teşkilat olduğunu ifade eden Özcan, "AK Parti Ankara İl Başkanlığı olarak teşkilatımız, seçimin açıklanmasından aylar önce bile her an bir seçime hazırlanırmış gibi çalışmalarını sürdürüyordu. Sayın Cumhurbaşkanımızın seçim gününü 24 Haziran olarak ilan etmesinden sonra şüphesiz ki tempomuzu ve özverimizi daha da artırdık ve kutlu yürüyüşün başarıya ulaşması için her arkadaşımızı yoğun geçecek bu çalışmaya davet ettik. Bu konuda teşkilatımızdaki herkesin soluksuz çalışarak, üstüne düşen vazifeyi en iyi biçimde yaptığına inanıyorum. Bunun en belirgin örneği de teşkilatımızın seçim temposunun başlangıcından bugüne kadar 24 saat çalışması, partimizin aralıksız hizmet vermesiydi" ifadelerini kullandı. Başkentteki tüm vatandaşlarla birlikte olmaya özen gösterdiklerini söyleyen Başkan Hakan Han Özcan, "Milletvekili adaylarımızın açıklanacağı 21 Mayıs tarihine kadar biz çalışma prensiplerimizi geliştirmiş ve tüm teşkilatlarımızla, 25 ilçemizde sahaya inerek seçim startını vermiştik. Açıklanan milletvekili adaylarımız da 21 Mayıs tarihinden sonra çalışmalarımıza katıldı. Sandık bazlı taramalar, üye kayıt çalışmaları, üye ziyaretleri gibi pek çok faaliyetin yanı sıra çalışmalarımızın büyük bir bölümünü de milletimizle buluştuğumuz çat kapı ziyaretler oluşturdu. Bu bağlamda; esnaf ziyaretleri, ev toplantıları, açık hava toplantıları, pazar yeri ziyaretleri, şehit yakınları ve gazi ziyaretleri, hasta ve engelli ziyaretleri, salon toplantıları, ziyaretleri, ihtiyaç sahibi, düğün ve taziye gibi pek çok ziyaret gerçekleştirdik. İftar ve sahur programlarına katılarak milletimizle birlikte tatlı sofralara oturduk. Buralarda milletimiz tarafından oldukça iyi ve güler yüzle karşılandık. Çaylarını içtik, hep beraber sofralara oturduk; birlikte olmanın mutluluğunu en iyi şekilde yaşadık" dedi.

ÖZCAN'DAN SANDIK ÇAĞRISI
BAŞKENTLILERE 24 Haziran'da sandık çağrısı da yapan Başkan Özcan, "16 yılda ülkemize ve Ankaramıza yapılan hizmetler ortada. AK Partimizin hayata geçirdiği bu projeler hepsi istikrarın birer meyvesi. Şimdi ülke olarak şahlanış dönemine giriyoruz. Bu şahlanış döneminde başkentteki üniversitelerimiz, sanayicilerimiz ve tüccarlarımızla birlikte el ele vererek ülkemizin kalkınması için mücadelemizi sürdüreceğiz. 24 Haziran ülkemiz için demokrasi şöleni olacak. Ben başkentli hemşerilerimize sandığa gidip oy kullanmaları ve böylelikle memleketine sahip çıkmaları konusunda çağrıda bulunuyorum. Aynı zamanda Cumhur İttifakı ve Partimize destek olacak seçmenlerimiz, oy kullandığı sandığa saat 16:00'dan sonra gönüllü gelerek oyuna sahip çıkmasını talep ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 2328 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum