1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. TOKİ Seçimlerinden Zaferle Çıktı
TOKİ Seçimlerinden Zaferle Çıktı

TOKİ Seçimlerinden Zaferle Çıktı

Gölbaşı’nın en büyük yerleşim merkezlerinden olan TOKİ’de yapılan seçimler sonucu Park Eymir TOKİ yönetimi başkanı Aygün Ünlü ve ekibi temsil oyların neredeyse tamamını alarak güven tazeledi.

A+A-

Gölbaşı’nın en büyük yerleşim merkezlerinden olan TOKİ’de yapılan seçimler sonucu Park Eymir TOKİ yönetimi başkanı Aygün Ünlü ve ekibi temsil oyların neredeyse tamamını alarak güven tazeledi. Yaklaşık 30 bin kişinin yaşadığı Park Eymir TOKİ yönetimi Aygün Ünlü ve ekibi tarafından iki yıl daha yönetilecek. Bugüne kadar TOKİ’yle ilgili tüm sorunların çözümüne yönelik birçok girişimde bulunan Ünlü ve ekibi bu hizmetlerin karşılığını aldıkları oy oranının yüksekliğiyle belgelemiş oldular.

 Hem yerel hem de genel seçimlerde belirleyici bir yapı olan TOKİ’nin iki yıl daha Başkanlığını yürütecek olan Aygün Ünlü ve ekibi 30 bin kişinin temsil edildiği 5400 delegenin oy hakkının bulunduğu ve 4432 temsilİ delegenin oy kullandığı seçimde 3934 oyu alarak Aygün Ünlü ve ekibi Park Eymir TOKİ yönetimi görevini üstlendi.

TOKİ’de yapılan bu seçimlerin Gölbaşı genelinde de büyük bir önem taşıdığı tartışılmaz bir gerçek olarak ortaya çıkarken Gölbaşı’nda yapılacak önümüzdeki yerel seçimlerde de TOKİ seçmen sayısının yüksekliği ve belirleyiciliğiyle yerel seçimlerde de yine etkileyici olacak bir yapı olarak karşımıza çıkacaktır. TOKİ kurulduğu günden beri siyasi, ekonomik ve sosyal anlamda Gölbaşına bir çok katkısı olmuştur aynı zamanda TOKİ’de yaşayan bir çok bürokrat bulunması Gölbaşı açısından bir artı olarak görülmüş ve şehrin bu bölgede kentsel dönüşümüne de fayda sağladığı yükselen yeni binalarla ortaya konmuştur. TOKİ’ deki seçimde zaferle çıkan yeni yönetim şu şekilde oluşmuştur;

Park Eymir Yönetim Kurulu  Aygün ÜNLÜ ,

 Ali ODABAŞ ,

Şaban ÖZAKIN,

 Şahin ATUĞ,

 İlker ÖZGÜN

 

 

Bu haber toplam 2245 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.