1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Tulumtaş Kültür Merkezi açıldı
Tulumtaş Kültür Merkezi açıldı

Tulumtaş Kültür Merkezi açıldı

Gölbaşı Belediyesi’nin “Her Mahalleye Kültür Merkezi” projesi kapsamında Tulumtaş Mahallesi’nde inşaa ettiği “Tulumtaş Kültür Merkezi” iftar programıyla açıldı.

A+A-

 

Tulumtaş Kültür Merkezi’nin açılış programına Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Selim Ak Ceylan, Eski Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

AKDOĞAN’DAN DURUAY’A TEŞEKKÜR

İftar programında, Ramazan ayının birlik beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu ifade eden Ankara Milletvekili ve 27. Dönem vekil adayı Yalçın Akdoğan, "Bugünleri fırsat bilelim. Kardeşliğimizi yüceltelim, birbirimizi daha fazla kucaklayalım" dedi. Tulumtaş Kültür Merkezi için Başkan Duruay’a teşekkür eden Akdoğan, “Burada yapılan mimari yapının içerisindeki faliyetlerlerle kültür ve geleneklerimiz sürdürülecek, toplantılarımızla birlik ve beraberliğimiz daim olacaktır. Belediye Başkanımız Fatih Duruay’a bu güzel hizmetinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde ifadelerde bulundu.

Bu haber toplam 2423 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.