1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Tuna'dan Duruay'a ziyaret
Tuna'dan Duruay'a ziyaret

Tuna'dan Duruay'a ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediye’sinin yeni başkanı Mustafa Tuna, iadei ziyaret turlarına Gölbaşı Belediye’sinden başladı. Tuna, Gölbaşı Belediye Başkan’ı Fatih Duruay’ı makamında ziyaret etti.

DURUAY’DAN TUNA’YA TEŞEKKÜR

Mustafa Tuna’ya nazik ziyaretinden ötürü teşekkürlerini sunan Duruay, bir kez daha Tuna’ya yeni görevinde başarı dileklerini sundu. Duruay konuşmasında “ Büyüksehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Tuna’ya Ankara’mıza, Gölbaşı’mıza yaptığı ve yapacağı hizmetler için şimdiden çok teşekkür ediyorum, derin şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki, Ankara Büyükşehir Belediyemiz ve Gölbaşı Belediyemiz her zamanki gibi iş birliği ve dayanışma ile  hareket ederek Gölbaşı’na, Ankara’ya ve Ankaralılara hizmet etmeye devam edecektir. Bundan sonra sen ben yok, biz varız. ” dedi.

 

AİLE YAŞAM MERKEZİNİ ZİYARET

 

Gölbaşı Belediye binasında istişarelerini tamamlayan Tuna ve Duruay, buradan Büyükşehir Belediye’sinin Gölbaşı Haymana yolu 5. km’ deki aile Ankara Büyükşehir Belediyesine ait olan yaşam merkezini ziyaret ettiler ve burada incelemelerde bulundular.

Bu haber toplam 1424 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.