1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Tunç: Kimi kandırıyorsunuz?
Tunç: Kimi kandırıyorsunuz?

Tunç: Kimi kandırıyorsunuz?

Tunç: Kimi kandırıyorsunuz?

A+A-

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan gündeme dair basın açıklaması yaptı. Pehlivan’ın basın açıklamasına katılan MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri Yücel Aksakal ve Ali İhsan Tunç’ta açıklamalarda bulundu.

Son dakika gelen başkanlık yazılarına nasıl evet dememizi bekliyorsun diyen Tunç yaptığı açıklamada“ Özellikle başkanlık yazılarında biz dedik ki arkadaşlar bize önceden verin tartışalım. Meclisi biran önce toplayalım. basın olmadan kendi aramızda tartışılacak bir konu varsa tartışalım ve  doğruyu bulalım. Bir iş yapılıyorsa o işte hepimizin katkısı olsun oldu bittiye getirmeyelim.“ dedi.

 GÖLBAŞI ÇAĞ ATLAMALIYDI 

Mevcut yönetimin elinde ki gücü yeterince kullanmadığını vurgulayan MHP Meclis Üyesi Ali İhsan Tunç “ Üçlü olacağız güçlü olacağız diye geldiniz amaç o değilmiydi. Beşli oldunuz. Her taraftan bağladın bırak üçlüyü beşli oldun beşli bir güçten Gölbaşı çağ atlamalı. Yaptığın 4 - 5 tane tesis bu mudur yani beşli olmanın gücü, sen muhalefet partisi değilsin ki, sen iktidarın nimetlerini kullanan partisin. Sen iktidarsın. Bir yıl kalmış seçime TOKİ başkanıyla görüşüyorsun kimi kandırıyorsun. En büyük hayalimizdi çocukluğumuzda yüzdüğümüz gölün temizlenmesi. Burada bulunup o dönemi yaşayanlar söylesinler gölde yüzenler buradalar şimdi yüzme alanı olurdu yani istemez miyiz biz gölün temizlenmesini? İstiyoruz tabi ki.” Diyerek konuşmasını sürdüren Tunç Gölün temizlenmesiyle alakalı “Gölü temizliyoruz derelerden doluyor ne olacak böyle iki işlem olmayacak mı diye başkana soru sorduk ama başkanın bize cevabı maliyeti yüksek oldu”  şeklinde konuştu.

 BAŞKANI DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM

 MHP Meclis Üyesi yücel aksakal ise  “Başkanı duyarlı olmaya davet ediyorum. Biz istişareye her zaman açığız daha öncesinde bunları istişare edebilirdik. Daha güzel ve anlamlı şekilde meclisten geçebilirdi. 10 yıl diyor mesela önümüzde ki başkanlar bu süreyi uzatabilir tekrar ihale yapabilirler o yüzden kimsenin hakkını gasp etmeye gerek yok. Belediye milyonluk proje yapıyor, 4 tane ağaç mı dikemiyor parklara. Ben burayı dizayn ederim, büfe mi kurarım, veririm kiraya vatandaş da yeşillikten yararlanır. Ama yeşil alanın 5 dönümünü örneğin vatandaş gelip orda çayını parayla içecek belki parası yok şurada belediyenin diktiği ağacın gölgesinde oturacak. Yani burada mantıklı davranmak zorundayız. Bu vebal bizlerdedir bizde buna karşı çıkıyoruz” dedi. 

Bu haber toplam 1929 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.