1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Uğur Gürel: Ankara'da tek solcu aday benim
Uğur Gürel: Ankara'da tek solcu aday benim

Uğur Gürel: Ankara'da tek solcu aday benim

Uğur Gürel: Ankara'da tek solcu aday benim

A+A-

DSP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uğur Gürel, Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığı için aday olan solcu adayları kızdıracak bir açıklamada bulundu.

nkara'da hazırlattığı 'Çakma solculara değil, gerçek solculara oy verin' afişiyle dikkatleri üzerine çeken DSP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uğur Gürel, Beyaz TV'de yayınlanan Moderatör programına konuk oldu.

Gürel, Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığı için aday olan, solcu adayları özellikle CHP'nin eski MHP'li adayı Mansur Yavaş'ı kastederek birçok kesimi kızdıracak açıklamalarda bulundu.

TEK SOLCU ADAY BENİM

Kendisi dışında Ankara'da solcu aday olmadığını söyleyen Gürel, 'Ben iddia ediyorum Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığına tek solcu aday benim' dedi. Gürel hazırlattığı afişle ilgili de 'Karşımda da üç sağ düşüncede, sağ siyasi kültürden gelmiş arkadaşlar var. Onlarla mücadele ediyoruz. Ankaralıları çakma solculara karşı uyarmak benim görevim. O yüzden bu sloganı kullandım' dedi

Buraya gelmeden önce Polatlı ve köylerini dolaştıklarını söyleyen Gürel 'Aldığımız tepkiler çok olumlu. Gerçekten sizler doğruları söyleyen partiymişsiniz diyorlar' şeklinde konuştu.

Uğur Gürel şunları söyledi; Ortalıkta herkes kendisini solcuyum diye tanıtıyor. Solculuk öyle tanıtmakla olmaz. İfadelerinizle, yaşayış tarzınızla, Ankara için yerel yönetim projelerinizle solculuk söz konusu olabilir. Biz DSP olarak Ankara'da halkçı bir belediyecilik anlayışını yerine getirmek için aday olduk. Halk iktidarını yerel seçimleri kazanarak sürdüreceğiz. Çünkü artık yerel kentler klasik yönetim anlayışıyla sorunlarını çözemiyor. Halkı muhakkak bu çalışmaların karar alma ve denetleme süreçlerine katabilmeniz gerekiyor. Bu nedenle Demokratik Sol Parti olarak partim ve ben halkçı belediyecilik anlayışını Ankara'da uygulamaya sokmak için aday olduk.

İşte DSP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uğur Gürel'in o afişi;

Bu haber toplam 2605 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.