1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Uğur Mirza MHP'den aday adayı
Uğur Mirza MHP'den aday adayı

Uğur Mirza MHP'den aday adayı

Gölbaşı'nın genç ve sevilen işadamlarından aynı zamanda sporcu-antrenör kimliğiyle de bilinen  Uğur Mirza MHP'den Belediye Meclis üyesi aday adayı oldu. 

A+A-

MHP yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanırken iddialı adaylar da Gölbaşiı'na hizmet edebilmek ve yerel yönetimlerde yer alabilmek için başvurularını yapıyor. 
Gölbaşı'nın genç ve sevilen işadamlarından aynı zamanda sporcu-antrenör kimliğiyle de bilinen İnşaat Mühendisi Uğur Mirza MHP'den Belediye Meclis üyesi aday adayı oldu. 
Başvurusunu yapan genç ve sevilen isim Uğur Mirza şu ifadeleri kullandı;
BAŞKAN ADAYIMIZLA YÖNETİME HİZMETE TALİBİZ
Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun... Gölbaşımıza özlenen ve beklenen hizmeti sunacağına inandığım başkan adayımız ve teşkilatımızla birlikte Gölbaşımızın yönetimine ve siz kıymetli dostlarımızın oylarına talibiz.
ENERJİMİZİ GÖLBAŞI İÇİN KULLANACAĞIZ
İnşaat mühendisi ve sporcu-antrenör kimliğimle bugüne kadarki bilgi ve birikimimi tüm enerjimle güzel ilçemizin gelişimi ve hakettiği yeri bulması için kullanacağım.
KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ
Gölbaşımızda doğup büyüyen ve yaşayan biri olarak çok iyi bildiğimiz ilçemizin sorunlarının çözümünde katkı sağlamak istiyorum...

50587050_2058853677524239_5703953561088425984_o.jpg
 

Bu haber toplam 6605 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.