1. HABERLER

  2. Ülkücü işçilerin gurur gecesi
Ülkücü işçilerin gurur gecesi

Ülkücü işçilerin gurur gecesi

Ülkücü İşçiler Derneği Gölbaşı Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen “Ülküde birlik, Ülkede birlik” Ali Kınık konseri Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

A+A-

Ülkücü İşçiler Derneği Gölbaşı Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen “Ülküde birlik, Ülkede birlik”  Ali Kınık konseri Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Ülkücü İşçiler Derneği Göllbaşı Şube Başkanı İdris Gülhan ve yönetimi tarafından organize edilen geceye MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Mevlüt Karakaya,  MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya,  MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, MHP’li Belediye Meclis Üyeleri,  Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticileri, Gölbaşı Ülkü Ocağı Yöneticileri,  Bazı hemşehri dernek başkanları ile birlikte vatandaşlar katıldı.

Dernek başkanı İdris Gülhan konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

YORULMADAN ANLATACAĞIZ

Bugünden sonra başta özel sektör olmak kaydıyla girilmedik tek bir işletme, gidilmedik tek bir şantiye kalmayacaktır. MHP’nin iktidar yürüyüşüne Allahın izniyle biz de dernek olarak işçi hareketini tetikleyerek katkıda bulunacağız. Kamuda çalışan işçi kardeşlerimizlede sık sık bir araya gelerek iktidar sahiplerinin yaptığı baskılara karşı rızkın Allah’tan verildiğine ve hiç kimseye boyun eymemeleri gerektiğini bıkmadan yorulmadan anlatacağız.          

ZAMAN KAYBETMEYECEĞİZ       

        Değerli misafirlerimiz bizler MHP’nin alt kuruluşu olarak işçi hareketi ile birlikte TÜRK İSLAM ÜLKÜSÜNÜN İKTİDAR OLABİLMESİ İÇİN ÜLKÜ OCAKLARINDA ALDIĞIMIZ TERBİYE VE DİSİPLİNE, PARTİMİZ VE DERNEĞİMİZDE EDİNDİĞİMİZ TECRÜBELERİ DE EKLEYEREK HEDEFE DOĞRU İLERLİYORUZ. MHP GENEL BAŞKANIMIZ TÜRKMEN BEYİ SAYIN DEVLET BAHÇELİNİN DE SÖYLEDİĞİ ÜZERE: ÖNCE ÜLKEMİZ MİLLETİMİZ, SONRA PARTİMİZ, SONRA DA BİZ İLKESİYLE GÖZLERİMİZDE TANRI DAĞININ IŞIĞIYLA  KUTLU YARINLARA YÜRÜMENİN HEYECANINI HİÇ BİR ZAMAN KAYBETMİYECEĞİZ.

DAVAMIZIN GELECEĞİ BİRLİKTEDİR

    Cennet Mekan Merhum Liderimiz BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ DİYOR Kİ; KENDİNİZİ KÜÇÜK GÖRMEYİNİZ. SİZLER BÜYÜK KUVVETSİNİZ. VAZİFENİZİ HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAYINIZ. KUVVET BİRLİKTİR. DAVAMIZIN GELECEĞİ BİRLİKTEDİR.

Gecede ayrıca Ülküde Birlik Ülkede Birlik gecesine katılanlara plaket verildi.  ( Yüksel Güler, Serkan Karagöz, Zafer Pala, Nizamettin Çakır, Murat Akyol, Murat Kale, İbrahim Ateş, Hanefi Aydoğan, Selçuk Göçer, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Ankara Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Tatlı)      

Ülkücü Yeminini İdris Gülhan'ın kızı Hacer Elif Gülhan yaptırdı.

Salon hınca hınç dolu olmakla birlikte salon dışında da kalabalık bir grup vardı.

Programa MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Başkanları katılım sağlayamamakla birlikte telgrafla geceyi tebrik ettiler. Gölbaşı Ülkücü İşçiler Derneği İlçe Yönetimi, İlçe Başkanı İdris Gülhan’a sürpriz yaparak plaket takdim ettiğinde duygulu anlar yaşandı. Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı İdris Gülhan birlik ve beraberliğin önemine değindi.  MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ise yapmış olduğu konuşma ile ülke sorunlarına ve birlik beraberliğin önemini anlattı.

 

 

 

 

Bu haber toplam 2252 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.