1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ülkücüler Mansur Yavaşı Protesto Etti
Ülkücüler Mansur Yavaşı Protesto Etti

Ülkücüler Mansur Yavaşı Protesto Etti

Ülkücüler Mansur Yavaşı Protesto Etti

A+A-

Ülkücüler, merhum Alparslan Türkeş’in anıtmezarı önünde CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan eski Beypazarı Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı topaç çevirerek protesto etti.

Ülkücüler, merhum Alparslan Türkeş'in anıtmezarı önünde CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan eski Beypazarı Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı protesto etti.
VİDEO İÇİN TIKLAYIN

MHP'nin merhum Genel Başkanı Türkeş'in Beştepe'deki kabri yakınında toplanarak, ‘Hareketin lideri Devlet Bahçeli' diye slogan atan yaklaşık 100 kişilik grup adına bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şöyle denildi: “Sen ülkücü mücadeledeki arkadaşlarını ülkücü hareketteki düşüncelerini, ülkücü hareketteki ruhunu bırakıp CHP'ye gittin. Makam için koltuk için arkadaşlarını yarı yolda bıraktın. Genel seçimlerde yaptığın toplantılarda bizlere birçok vaatte bulundun. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye'Partiyi CHP çeviriyorsun' dedin ama menfaatin söz konusu olunca koşarak Kılıçdaroğlu'nun paçasına sarıldın. Bahçeli senin nasıl bir insan olduğunu önceden gördü ve seni partiden aday yapmadı. Çok doğru yaptığını bir kez daha görüyoruz. İşine gelirse BDP‘ye geçer misin?”

İnsanın siyasette bir duruşu olmalı bugün menfaati için arkadaşlarını satmaması gerektiği vurgulanan açıklamada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na da seslenerek, ‘Bugün bizleri satan yarın seni gözleri kapalı satar haberiniz olsun' ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, “Sen makam için her şeyinden vazgeçtin peki hiç düşündün mü ülkücü tarihinde adın ne diye geçecek sana yazıklar olsun şunu unutma gittiğin her yerde ülkücüler hakkında konuştuğunda sana bu yaptıklarını hatırlatacak bir ülkücü olacaktır. Ülkücüler sessiz kalmayacaktır” denildi. Yapılan protesto da grup topaç çevirerek eyleme son verdi.

Bu haber toplam 2186 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.