1. HABERLER

  2. Ümit Atak'tan partililere uyarı
Ümit Atak'tan partililere uyarı

Ümit Atak'tan partililere uyarı

Cumhuriyet Halk Partisi 7 Haziran’da yapılacak olan seçimler için partinin belirlediği tüzük programına uyarak 64 ilde ön seçime gitme kararı aldı.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi 7 Haziran’da yapılacak olan seçimler için partinin belirlediği tüzük programına uyarak 64 ilde ön seçime gitme kararı aldı.

29 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Gölbaşı İlçe Başkanı Ümit Atak, ön seçimlerin demokrasi havası içerisinde geçeceğini ifade ederek; “29 Mart Pazar günü yapacağımız ön seçimin Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir demokrasi şöleni olacaktır. Demokrasi de öncülük geçmişte de olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi’ne düşmüştür.Ülkeyi nasıl yöneteceğimizin de göstergesidir” dedi.

BİZİM DEDİĞİMİZ OLACAK

7 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nde ön seçimin parti içi demokrasiyi de getireceğini vurgulayan Atak; “ 7 Haziran’da bir dönüm noktası olacaktır. Sandıktan halkın iktidarı çıkacaktır. Bu süreç içerisinde üyelerimize çok görev düşmektedir. Birlik olup, kenetleneceğiz. 29 Mart Pazar günü üyelerimizin belirleyeceği, halkı temsil eden milletvekillerini kendi  seçeceği bir seçim olacaktır” diyerek 29 Mart Pazar günü yapılacak olan ön seçime bütün üyelerinin katılım sağlaması gerektiğini belirterek; “Benim değil, bizim dediğimiz olacaktır. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

ATAK PARTİLİLERİ UYARDI

Cumhuriyet Halk Partisi Gölbaşı İlçe Başkanı Ümit Atak Pazar günü yapılacak seçimler öncesi bir uyarıda bulundu.

29 Mart Pazar günü Sevgi Çiçeği İlkokulu’nda saat 08:00-17:00 arasında yapılacak olan ön seçimlerde oy kullanacak üyelerinin yanlarında nüfus cüzdanlarını ve ön seçim seçmen kartlarının yanında bulundurulmaları gerekmektedir. Seçimde en az 7, en fazla da 14 aday tercihi yapılması gerekmektedir.

Bu haber toplam 1726 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.