1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Vatandaş ve esnaf yeni pazar yerinden memnun!
Vatandaş ve esnaf yeni pazar yerinden memnun!

Vatandaş ve esnaf yeni pazar yerinden memnun!

Eymir mahallesi Köyceğiz Gölü üzerinde kurulan Semt Pazarı, hem vatandaşlardan hem de pazar esnafı tarafından beğeni topladı. Eymir Mahallesi'nde vatandaşların pazar ihtiyacını gidermek amacıyla kurulan Semt Pazarı hizmete açıldı.

A+A-

Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine harekete geçen Gölbaşı Belediyesi’nin kurulmasına karar verdiği Eymir Mahallesi Semt Pazarı’nda, pazarcı esnafı tezgahlarını açtı.Binlerce vatandaşın ve pazarcı esnafının faydalandığı  Eymir Mahallesi Semt Pazarı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

 

VATANDAŞ DA ESNAF DA MEMNUN

 

Vatandaşlar kurulan semt pazarında gönül rahatlığıyla alışverişlerini yaparlarken kurulan semt pazarı nedeniyle Gölbaşı Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Yeni kurulan semt pazarında işlerinin ve ilginin yoğun olduğunu söyleyen pazar esnafları ise durumdan memnun olduklarını söyledi.

 

“GÖLBAŞIMIZA HAYIRLI OLSUN”

 

Eymir mahallesinde vatandaşların uzun süredir bir Semt pazarı talebi olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için ön planda. Semt pazarıyla ilgili o bölgede yaşayan vatandaşlarımızın bir istekleri vardı. Biz de halkımızdan gelen bu talebi yerine getirdik. Eymir Mahallesi semt pazarımız her hafta Pazar günleri Köyceğiz gölü caddesinde kurulmaya devam edecektir. Gölbaşımıza hayırlı olsun.” dedi.

Bu haber toplam 2424 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.