1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Vekiller Gölbaşı'nda
Vekiller Gölbaşı'nda

Vekiller Gölbaşı'nda

Yaptığı organizasyonlarla adından sıkça söz ettiren Çorumlular Birliği Derneği Başkanı Osman Ulunç yine büyük bir organizasyona daha imza attı. Yapılan organizasyonda 37 Ak Partili vekil adeta Gölbaşı'na çıkarma yaptı.

A+A-

Yaptığı organizasyonlarla adından sıkça söz ettiren Çorumlular Birliği Derneği Başkanı Osman Ulunç yine büyük bir organizasyona daha imza attı. Yapılan organizasyonda 37 Ak Partili vekil adeta Gölbaşı'na çıkarma yaptı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Çorumlular Birliği Derneği Onursal Başkanı Ankara Milletvekili Murat Alparslan tarafından genel başkan yardımcılığı görevine getirilmesi nedeniyle kendisi için düzenlenen programa katıldı.

AK PARTİLİ VEKİLLER GÖLBAŞI'NA ÇIKARMA YAPTI

Çorumlular Birliği Onursal Başkanı Ak Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan ve Çorumlular Birliği Derneği Başkanı Osman Ulunç tarafından organize edilen programa Ak Partili 37 milletvekili, Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediye Başkanvekili Elif Özer, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Kuyrukçu ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

ULUNÇ VE ALPARSLAN'A TEŞEKKÜR

Gölbaşı Öğretmenevi'nde düzenlenen yemekte, kuzu kebabı ikram edilirken Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, yemeği organize eden Milletvekili Murat Alparslan'a ve dernek başkanı Osman Ulunç'a teşekkür etti.

ÇALIŞMALARIYLA BU GÖREVE GELDİ

Ak Parti Genel Başkan Yardımcığına getirilen bölge milletvekilimi Fatih ŞAHİN’i yeni görevinden dolayı tebrik eden Çorumlular Birliği Onursal Başkanı ve Ankara Milletvekili Murat Alparslan “ Fatih Şahin genç bir kardeşimiz ve bu genç yaşında Ak Parti’de Genel Başkan Yardımcılığı gibi çok önemli bir göreve geldi. Fatih Şahin kardeşimiz çalışmalarıyla bu günlere gelen bir arkadaşımızdır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.” Dedi.

GURUR DUYUYORUZ

Çorumlular Birliği Derneği Başkanı Osman Ulunç ise organizasyonun Ankara Milletvekili Fatih Şahin’in Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı olması nedeniyle düzenlendiğini ifade ederek “Fatih Şahin milletvekilimiz bölgenin sorunlarıyla ilgilenen, halk ve STK’larla sürekli istişare içerisinde olan bir milletvekilimizdir. Kendisinin bu göreve gelmesi bizi onurlandırmıştır. Fatih Şahin beye Çorumlular Birliği Derneği olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.” Diye konuştu.

 

Bu haber toplam 1720 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.