1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Velihimmetli'de kontrollü uygulamaya başladı
Velihimmetli'de kontrollü uygulamaya başladı

Velihimmetli'de kontrollü uygulamaya başladı

Edinilen bilgilere göre Velihimmetli mahallesinde bir kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine mahalle kontrollü uygulamaya alındı. 

A+A-

Edinilen bilgilere göre Velihimmetli mahallesinde bir kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine mahalle kontrollü uygulamaya alındı. 

Mahalleye giriş ve çıkışların kapatılarak mahalle giriş ve çıkışlarına barikat kuruldu. Mahalle baştan aşağı Gölbaşı Belediyesi tarafından dezenfekte edilirken, mahallede tüm önlemler alındı. 

Mahalleden çıkacak çöpler için tıbbı atık olarak değerlendirilirken, mahallede bulunan vatandaşlar sağlık taramasından geçecek ve koronavirüs testi uygulanacak.

Öte yandan Covid -19 suphesi ile tedavi gören hastanın durumunun iyi olduğu ve tedavisine devam edildiği bildirildi. Kesin olarak tanının konulmadığı Gölbaşı Hastanesi'nin Covid 19 şuphesi ile Ankara Şehir Hastanesine sevk edildiği bildirildi. 

Velihimmetli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yiğit sosyal medyadan yaptığı açıklamada

Dün Akşam saatlerinde sosyal medya üzerinden yapılan bildiriye istinaden Velihimmetli Mahallesi inde Herhangi bir virüs vakasının görülmediği,virüs şüphesi belirtilen kişinin sağlık durumunun iyi olduğu covid-19 tanısı ile ilgili herhangi bir beyanın bulunmadığı bildirilmiştir.
Konuyla ilgili Gölbaşı Kaymakamlığı , Gölbaşı Belediye başkanlığı Mahalle muhtarlığı ve Dernek Yönetimimiz çıkan bu olumsuz haberler neticesinde mahallemizde tedbir amaçlı çalışmalar başlatmıştır.
Çağımızın hastalığı olan bu virüse karşı tüm vatandaşlarımızın dikkatli olmaları ve sosyal mesafeyi korumalı,en ufak şüpheye mahal vermeden sağlık ve emniyet kuralları çercevesinde tedbir alınmalı ,sağlık çalışanları ve emniyet güçlerine yardımcı olarak fedakar çalışanlarımıza engel olmamalıyız.Her zaman olduğu gibi ülkemizde çıkan bu virüsüde beraber atlatacağız.
Her zaman yanımızda olan Gölbaşı Kaymakamlığı,Gölbaşı Belediye Başkanlığı ve siz değerli Gölbaşı halkımıza tesekkürlerimizi sunarız." dedi.

Bu haber toplam 10394 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum