1. HABERLER

  2. Yaşama Tutunanlar onurlandırılıyor
Yaşama Tutunanlar onurlandırılıyor

Yaşama Tutunanlar onurlandırılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, engellilerin yaşam mücadelesini desteklemeyi sürdürüyor.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi, engellilerin yaşam mücadelesini desteklemeyi sürdürüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent konseyi, “1.Yaşama Sevinci Ödül Töreni” ile yaşama tutunma mücadelesi veren ve mücadelesinde başarılı olmuş engelliler ile yaşama tutunanlara destek olanları teşvik edecek.  Ödül töreni 7 Aralık Çarşamba günü Saat 14.00’da Kocatepe Kültür Merkezi’nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in katılımıyla gerçekleştirilecek.

Engellilerin yaşamını kolaylaştırmak için akülü araçtan, tekerlekli sandalyeye kadar çeşitli araç ve gereç temin edilmesine ön ayak olan, engellilerin için rehabilitasyon merkezi başta olmak üzere çeşitli sosyal ve sağlık merkezleri kuran, kent içinde kaldırımlardan başlayarak engellilerin yaşam içinde ki hareketlerini kolaylaştırıcı önlemler alan Ankara Büyükşehir Belediyesi,  engellerin motivasyonunda önemli katkı sağlayacak “1. Yaşama sevinci Ödül Töreni”ni düzenleyerek bir ilke daha imza atıyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde engelliler ve aileleriyle, engellilere destek olmak amacıyla kurulmuş engelli derneklerinin üye olmasıyla geçen yıl oluşturulan Engeliler Meclisi, yaşama tutunan engelliler ile engellilere destek sağlayıp, el uzatan kişi, kurum ve kuruluşları ödüllendirecek. Bakan ve milletvekilleriyle çeşitli siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin de katılacağı ödül töreninde ödüllendirilenlere Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nce plaket verilecek.

Bu haber toplam 2055 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.