1. HABERLER

  2. Yaşlılara ücretsiz sağlık taraması
Yaşlılara  ücretsiz sağlık taraması

Yaşlılara ücretsiz sağlık taraması

Gölbaşı Belediyesi, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçe genelinde bulunan yaşlıları evlerinde ziyaret ederek sağlık taraması yaptı.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi sağlık ekipleri, Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaşlıları evlerinde ziyaret ederek ücretsiz sağlık taraması yaptılar. 

Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü sağlık ekipleri, yaşlı Gölbaşılıların şeker, tansiyon, kolesterol gibi kontrollerini gerçekleştirdiler. Sağlık ekipleri, durumları tahlil sonuçları iyi olmayan yaşlıları en yakın zamanda hastaneye başvurmaları konusunda uyardılar. Yaşlılar yapılan bu uygulamadan memnun kaldıklarını belirterek Gölbaşı Belediyesine teşekkür ettiler.

BAŞKAN ODABAŞI’NIN SÖZLERİ

Sağlık taraması ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, sağlık taramasının rutin olarak her zaman yapılacağını bildirdi. Başkan Odabaşı, konu ile ilgili yaptığı  açıklamada; “Yaşlılarımızın yanlarında olmak, onları mutlu etmek, onların sağlıkları ile ilgilenmek sosyal belediyeciliğin gereğidir. Gölbaşı’ndaki yaşlılarımıza sağlık taraması uygulamasını sadece Yaşlılar Haftasında değil rutin olarak yapmayı planlıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1391 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.