1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Yavaş istifa aşamasına geldi
Yavaş istifa aşamasına geldi

Yavaş istifa aşamasına geldi

CHP Eski Parti Meclisi Üyesi Savcı Sayan, listesine onay verilmeyen Mansur Yavaş'ın istifa aşamasına geldiğini iddia etti.

A+A-

“MANSUR YAVAŞ, KILIÇDAROĞLU'NU AYARLAMIŞ”
A Haber ekranlarında Özge Özsağman'ın konuğu olan Sayan, söz aralarında Mansur Yavaş'ı da bombaladı. “Mansur Bey, bizim partiyi MHP'lileştirmek için Kılıçdaroğlu'nu da ayarlamış.” diyen Sayan, Yavaş'ın CHP rozeti takmadığını Kılıçdaroğlu'nun ise bozkurt işareti yaparak MHP'lileri kandırmaya çalıştığını söyledi.

'YAVAŞ İSTİFA AŞAMASINA GELDİ'
Mansur Yavaş'ın hazırladığı 25 kişilik listenin parti meclisine giremediğini ekleyen Sayan, “Çünkü CHP'nin tabanı, örgütü, ilçe başkanları, il başkanları bunun kabul etmedi. Hatta Mansur Yavaş istifa aşamasına geldi” dedi.

'KILIÇDAROĞLU KAYIŞI KOPARMIŞ'
Kılıçdaroğlu'nun CHP'yi yönetemediğini de söyleyen Sayan, “Şanzıman Mercedes, direksiyon 124, motor Volvo, lastikler Şahin; böyle bir araba olmaz. Kılıçdaroğlu, kayışı koparmış. Arabayı da change hale getirmiş. Ülkücüler de solcular da bundan rahatsız olmuşlardır.” diye konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bozkurt işareti yapmasına son tepki CHP Eski Parti Meclisi Üyesi Savcı Sayan'dan geldi. CHP liderini ağır sözlerle eleştiren Sayan'ın gündeminde CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş da vardı.

 

Bu haber toplam 1837 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.