1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Yaz spor okulları başlıyor
Yaz spor okulları başlıyor

Yaz spor okulları başlıyor

Gölbaşı Belediyespor tarafından, her yaştan Gölbaşılıları spor etkinlikleriyle buluşturmak amacıyla düzenlenen 'Yaz Okulları' başlıyor. Toplam 7 branştaki kurslara, Muhsin Yazıcıoğlu Gençlik Merkezi  ev sahipliği yapacak.

A+A-

Gölbaşı Belediyespor tarafından, her yaştan Gölbaşılıları spor etkinlikleriyle buluşturmak amacıyla düzenlenen 'Yaz Okulları' başlıyor. Toplam 7 branştaki kurslara, Muhsin Yazıcıoğlu Gençlik Merkezi  ev sahipliği yapacak.

Yaz döneminde hem çocukların hem de yetişkinlerin keyifli ve nitelikli vakit geçirmesini sağlamak için çalışan Gölbaşı Belediyespor, yaz spor okullarını açmaya hazırlanıyor.

Yaz Okulları kapsamında; Gölbaşı Belediyespor tarafından kulüp bünyesinde  futbol,voleybol, basketbol,  jimnastik, tekvando, boks ve güreş kursları başlatılacak.

17 Haziran’da başlayacak olan yaz okulu Gölbaşı Belediyespor tesislerinde yapılacak. Kayıtları devam eden yaz okulu için Muhsin Yazıcıoğlu Gençlik Merkezi’nden ve 0312 485 5465 numaralı detaylı bilgi alınabilecek.

EN GÜZEL YAZ GÖLBAŞI’NDA

Yaz spor okulları hakkında bilgi veren Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Lütfü Yılmaz, "Çocuklarımız için tatil dönemini verimli ve keyifli hale getirmek, yetişkinlerin de sıcak yaz aylarında eğlenceli aktivitelerle buluşmasını sağlamak amacıyla kurslarımızı başlatıyoruz. Toplam 7 branştaki kurslarımızla birlikte,  tesisimiz yaz boyunca halkımızın hizmetinde olacak. En güzel yaz, bu sene de Gölbaşı’nda yaşanacak. " dedi.

indir.jpg

HEDEFİMİZ GÖLBAŞI’NI SPORUN MERKEZİ YAPMAK

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ise “Evlatlarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak, serbest zamanlarını değerlendirebilmelerine katkı sunmak amacıyla Gölbaşı Belediyesporumuz Yaz Spor Okulları projesini bu yaz da devam ettirecek.  Geleceğimiz olan çocuklarımızın spora yönelmesi ve herhangi bir spor branşına yeteneği olan gençlerin bu yönde yetişerek ilerlemesi son derece önemli. Bizler de buna katkı sağlamayı hedefliyoruz. İnşallah Gölbaşı Belediyesi’nin de destek verdiği Yaz Spor Okulları’nda eğitim görecek çocuklarımız hem kötü alışkanlıklardan uzaklaşmış olacaklar hem kendilerini her anlamda geliştirmiş olacaklar hem de ulusal ve uluslararası alanlarda kendini kanıtlamış başarılı sporcular olma fırsatı yakalayacaklar.” diye konuştu.

 

Bu haber toplam 5362 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.