1. HABERLER

  2. Yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi
Yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi

Yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi

Gölbaşı’nda, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından şekillenen Gölbaşı Belediye Meclisi ilk toplantısını, Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

A+A-

Gölbaşı’nda, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından şekillenen Gölbaşı Belediye Meclisi ilk toplantısını, Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıda Başkan Vekili, ikinci Başkan Vekili, Katip Üye, Encümen Üyeleri ve diğer kurulların seçimlerinin gizli oyla yapılarak gündem maddeleri görüşüldü.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

 İlk meclis toplantısı sonunda bir konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, “ Öncelikle yeni dönemde görev yapacak olan tüm Meclis üyesi arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Önceki dönemde büyük bir başarı ile görevlerini tamamlayan arkadaşlarımıza da gösterdikleri uyum, Gölbaşı adına yaptıkları güzel çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum. Buraya seçilirken hepimiz birer siyasi partinin üyesi olarak seçildik. Ancak yerel yönetimlerde siyasi gailelerle hareket etmemiz bizi çok fazla ileriye götüremez.”dedi.

Duruay sözlerini şöyle sürdürdü;

AMACIMIZ GÖLBAŞI’NA HİZMET

Hangi siyasi partiden olursak olalım amacımıza, öncelikle Gölbaşımızın menfaatine olan çalışmalarda birlik beraberlik içerisinde olmamız gerektiğine inanıyorum. Ben ilçemizin Belediye Başkanı olarak seçimlerin hemen ardından parti rozetimi çıkararak Gölbaşı’nın Belediye Başkanı olarak bu görevi yürüteceğim. Sizlerinde aynı duygu ve düşünceler ile Gölbaşı için çalışacağınızdan eminim. Yeniden hepinize Belediye Meclis üyeliğinizde başarılar diliyor, yeni Meclisimizin ve çalışmalarımızın Gölbaşımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

MECLİSTE GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU

Başkan Duruay’ın konuşmasının ardından seçimlere geçilerek, yapılan seçimlerde Belediye Meclisi görev dağılımı şöyle gerçekleşti; “Birinci Meclis Başkan Vekili Murat Bey Balta, ikinci Meclis Başkan Vekili İbrahim Gülhan, Kâtip üyeliği Aydoğan Can  ve Ayşe Bahçecik olurken, encümen üyeleri ise, Mehmet Aktay, İbrahim Gülhan ve Hasan Çakır’dan oluştu.”

 

Bu haber toplam 1741 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.