1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Yeni kaymakam görevine başladı
Yeni kaymakam görevine başladı

Yeni kaymakam görevine başladı

Gölbaşı'nın yeni kaymakamı Tilin Baydar Bilgihan görevine başladı

A+A-

19.08.2017 tarihli ve 2017/345 sayılı Müşterek Kararname ile Gölbaşı İlçesine atanan Kaymakam Tülay Baydar Bilgehan bugün İlçemizdeki görevine başladı. Gaziantep Vali Yardımcısı olarak atanan Kaymakam Şenol Esmer makamı teslim etti..

 

Kaymakam  Tülay Baydar Bilgihan kimdir?

 

1978 yılında Ağrı İli’nin Tutak İlçesi'nde doğdu. 1998 yılında Gazi Üniversitesi İ.İ.BF Kamu Yönetimi Bölümü'nü bitirdikten sonra 2000 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine Kaymakam adayı olarak başladı ve yaklaşık üç yıl süren bir eğitim sonrasında Isparta-Yenişar Bademli, Erzurum- Köprüköy, Malatya- Hekimhan, Denizli- Kale ve Babadağ, Kayseri - Hacılar, Yalova-Armutlu ilçelerinde kaymakamlık ve Erzincan ilinde vali yardımcılığı görevlerinde bulundu. Son olarak Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü ve Daire Başkanlığı görevlerini yürüten Baydar Bilgihan, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yönetim Bilimleri alanındaki master çalışması neticesinde “İngiltere'deki Yönetim Etiği Çalışmaları” konulu tezini hazırlamış ve 2008 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından gönderildiği İngiltere Portsmouth Üniversitesi'nde Avrupa Birliği çalışmaları üzerine master yapmış ve tezini “Çevreci Sivil Toplum Kuruluşlarının Rolü ve AB'deki Demokrasi Açığı Sorunu” üzerine tamamlamıştır ve çeşitli dergilerde yayınlanmış makaleleri de bulunmaktadır. Evli ve iki çocuk annesi olan Baydar Bilgihan, Erzurum ili Köprüköy İlçesi'nde yaptığı kız çocuklarının okullaşması kampanyası kapsamındaki çalışmaları dolayısıyla 2006 yılında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Şeref Diploması ödülüne layık görülmüştür.

 

        Kaymakam Tülay Baydar BİLGİHAN 07.09.2017 tarihinden itibaren Gölbaşı Kaymakamlığı görevini yürütmekte olup, evli ve iki çocuk annesidir.

Bu haber toplam 4229 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum