1. HABERLER

  2. Yeni kulüp kurulabilir
Yeni kulüp kurulabilir

Yeni kulüp kurulabilir

BAL’den Süper Amatör Lige düşen Gölbaşı Belediyespor’un yaklaşık 500 bin TL borcunun olduğu öğrenilirken, Gölbaşı Belediyespor olağanüstü kongreye gidiyor.

A+A-

BAL’den  Süper  Amatör  Lige düşen Gölbaşı Belediyespor’un yaklaşık 500 bin TL borcunun olduğu öğrenilirken, Gölbaşı Belediyespor olağanüstü kongreye gidiyor.

Amatör branşlarda mücadele eden Gölbaşı Belediyespor’un yüklü bir borcunun olması yeni yönetimi tedirgin ederken, olağanüstü kongrede aday olması beklenen Hayati Çal’ın başkan adaylığını yeniden değerlendirmeye aldığı öğrenildi.

BU ŞARTLARDA BU İŞ ZOR

Gölbaşı Belediyespor’un yaklaşık 500 bin liraya kadar varan büyük bir borcu nasıl yaptığı merak konusu olurken, kulübün gelir ve giderleri mali danışmanlara incelettirilecek. Kamuoyunda kulübün uçan kuşa dahi borcu olduğu öne sürülürken, yeni gelecek yönetimin bu şartlar altında başarı sağlayamayacağı görüşü de hakim olmaya başladı.

BORÇLU KULÜP YERİNE, SIFIRDAN BAŞLANABİLİR

İsmi Gölbaşı Belediyespor olan kulübün, Gölbaşı Belediyesi ile resmi bir bağlantısı bulunmazken, kulübün kapanması da gündeme geldi. Yeni kurulacak bir kulüple sıfırdan başlama ihtimali üzerinde de duruluyor. Yeni bir kulüp kurulması durumunda Gölbaşı Belediyespor’un akibetinin ne olacağı ise merak konusu oldu.

Bu haber toplam 1757 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.