1. HABERLER

  2. Yeni nikah salonunda 'Evet' dediler
Yeni nikah salonunda 'Evet' dediler

Yeni nikah salonunda 'Evet' dediler

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nde faaliyete giren Nikâh salonunda ilk çiftin nikahını kıydı.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay,  Alparslan Türkeş Kültür Merkezinde faaliyete giren Nikâh salonunda ilk çiftin nikahını kıydı.

Gölbaşı’nın en güzel noktalarından birisine inşa edilen ve Mogan Gölü manzaralı Alparslan Türkeş Kültür Merkezinin en üst katı Gölbaşı Belediyesi tarafından nikâh salonu haline getirildi. Çiftler bundan sonra başkent’in en güzel nikah salonunda göl manzarası eşliğinde “ Evet “ diyecekler. Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılan salon 300 davetli kapasitesine sahip.

 

İlk Nikah Başkan Duruay’dan

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Alparslan Türkeş Kültür Merkezinde faaliyete giren Nikâh salonunda 2012 yılında şehit olan Emniyet Amiri Özel Harekat Polisi Yalçın Dizdaroğlu’nun  kızı Gizem Dizdaroğlu ve Mesut İşleyen çiftin nikahını kıydı.Nikah törenine çiftin aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.Başkan Duruay  “ Yeni nikah salonumuzda ilk nikahı kıymak sizlere nasip oldu. Bundan sonra dünya evine giren çiftlerimiz birlikteliklerine artık yeni, modern, göl manzaralı salonumuzda evet diyecekler.” Dedi.

Bu haber toplam 3382 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.