1. HABERLER

  2. Yeteneklerin rengi ortaya çıktı
Yeteneklerin rengi ortaya çıktı

Yeteneklerin rengi ortaya çıktı

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Yeteneklerin rengi” Projesi kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

A+A-

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Yeteneklerin rengi” Projesi kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

Ankara Kalkınma Ajansı’nın desteklediği ve çocuk, genç ve yaşlıların sosyal uyum ve entegrasyonunun güçlendirilmesi kapsamında hazırlanan "Yeteneklerin Rengi" başlıklı projenin kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen kapanış toplantısına Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir, şube müdürleri, Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Çınar’ın yanı sıra öğretmenler,veliler ve  öğrenci ve veliler katıldı.

PROJE OKULA KONFERANS SALONU KAZANDIRDI

Proje kapsamında okulun ihtiyacı olan konferans salonunun da inşa edilirken, projede faaliyet gösteren öğrenciler çeşitli gösterile sundu. Programda bir konuşma yapan Müdür Muavini Zeynep Bengi Kumbaroğlu projenin amacına uygun olarak sona erdiğini ifade ederken, proje çalışmalarından bahsetti. Kumbaroğlu, proje sayesinde okulun ihtiyacı olan çok amaçlı salonunda Ankara Kalkınma Ajansı tarafından da inşa edildiğini sözlerine ekledi.

ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ BÜYÜLEDİ

Program sonunda projede faaliyet gösteren öğrenciler skeç gibi gösteriler yaparken, koro halinde şarkı ve türküler seslendirdi. Şiir sunumlarının da yapıldığı programda halk dansları gösterisi ise ilgiyle izlendi.

_dsc0270.jpg

_dsc0278.jpg

Bu haber toplam 2166 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.