1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Yıldırım Kule'den Aidat Ayrıcalığı
Yıldırım Kule'den Aidat Ayrıcalığı

Yıldırım Kule'den Aidat Ayrıcalığı

Sıradan kalıpların dışına çıkarak farklı bir mimariyle Ankaralıların karşısına çıkan Yıldırım Kule, uygun aidat ile de fark yaratıyor

A+A-

Konutve ofis projelerindeki aidat yükünün insanlara büyük külfet oluşturduğunu anlatan Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Kalite ve hizmetimizden ödün vermeden, Ankara’da hayata geçirdiğimiz Yıldırım Kule projemizde bu durumu göz önünde bulundurarak aidatı oluşturan kalemleri düzenledik.’’ Her ay kira öder gibi’ ’ifadesiyle bütünleşen yüksek aidat rakamlarıyatırımcıyı olumsuz etkiliyor. Sebebi ise bu işin içerisine giren firmalar, konfor ve kalite adı altında sundukları rakamları, çalışanların ücretlerini ve giderlerini yükseltip, bir de üzerine kar koyarak bu durumu aidatlara yansıtıyor.Tabi haklı oldukları konularda var ama bazı durumlarda çok yüksek rakamlar ortaya çıkıyor” ifadelerini kullandı.

“Tasarruflarımızla ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz”

Genel anlamda piyasa araştırması gerçekleştirdikten sonra, Yıldırım Kule aidatlarını hassasiyetle belirlediklerinin altını çizen Zafer Yıldırım “Gelir gider olarak şu an piyasada 100 metrekare ofislerde 1300- 1700 TL arasında aidat isteniyor. Kalite, konfor ve servisten ödün vermeden nasıl halledilebilir noktasına geldik. Uygun firmalarla anlaşarak ve dikkat ederek, aidatlarımızı 100 metrekarelik örnek bir ofiste 750- 990 TL bandında tuttuk. Bu arada tabi ki temizlik, güvenlik kulenin ihtiyaç duyacağı servis ihtiyacı dâhil, her şeyden yararlanabilecek imkân sunuyor ve tasarrufa dikkat ederek bunu yapıyoruz. Tasarruf etmemiz önce Yıldırım Kule, sonraAnkara, sonra da ülke ekonomisi için büyük önem taşıyor. Kiralamada da bu durum bir avantaja dönüyor ve satın alınan ofislerin kiralanması kolaylaşıyor. Burada asıl hedefimiz insanlara hak ettiği hizmeti uygun bedelle sağlamak. Bu işi ticari olarak görmüyor, kendi işyerimiz gibi görerek tasarruflu aidatları oluşturmuş oluyoruz” dedi.

_agl1038_revize-zy.jpg

2018’e kadar KDV bizden

Sadece konut projelerinin değil, ticari projelerin de yatırım için uygun olduğunun önemle altını çizen Zafer Yıldırım şunları söyledi: “Ankara’da hayata geçen ofis projeleri geleceğin altın anahtarı konumundadır. Biz de bu öngörüde ofis alacak vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak amacıyla, KDV fiyatlarında düzenlemeye gittik. Bu tür ofis, dükkân,  ticari mallar artı KDV ile fiyatlandırıldığından müşteri bir de ekstra KDV ödemek zorunda kalıyor. Bizim amacımız, sene sonuna geldiğimiz bu dönemde çoğu şirketin ihtiyacı olan bu tür yapılarda vatandaşımızın cebinden çıkacak olan parayı azaltmak. KDV kısmını kendi şirket bünyemizden karşılayarak yatırımcılarımızın rahat karar vermesini de hızlandırmış olacağız. Uyguladığımız bu kampanya ile sektörümüzdeki canlanmayı desteklemek, satışların devamlılığını sağlamak, ticari alan alışverişini hızlandırmak ve ülkemize katma değer üretebilmek için böyle bir noktada taşın altına elimiz koymaya çalıştık.”

Bu haber toplam 2814 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.