1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yılmaz Vural'dan Fenerbahçe'ye sitem
Yılmaz Vural'dan Fenerbahçe'ye sitem

Yılmaz Vural'dan Fenerbahçe'ye sitem

Deneyimli çalıştıcı, Fenerbahçeli yöneticilerin kendisini görmezden gelmesine bir anlam veremediğini belirtti.

A+A-

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın istifası sonrası taraftar gruplarının takımın başında görmek istediği isimlerin başında gelen Yılmaz Vural, Kralspor.com'a sitem dolu açıklamalarda bulundu.

"BENİ ALIRLARSA GÖRÜRLER"

Gerek sosyal medyada gerek taraftar forumlarında kendisine yönelik olumlu yorumlar yapıldığını belirten deneyimli çalıştırıcı, yöneticilerin bunu görmezden gelmesine sitem etti. Yöneticilerin taraftarın önerilerine kulak tıkadığını belirten Vural, "Sosyal medyada benim hakkımda tek olumsuz yorum yok. Herkes Fenerbahçe'nin başında beni görmek istiyor. Ancak  ısrarla bunu görmezden geliyor. Fenerbahçe ile ilgili çok önemli projelerim var. Beni takımın başına getirsinler, o zaman neler yapabileceğimi görecekler. Benim neler yapabileğimi bu sezon herkes gördü. Elazığspor'u 3 puanla alıp, nerelere getirdiğim ortada. Fenerbahçe taraftarı beni çok istemesine rağmen yöneticiler tenezzül edip 'bu adamla da bir görüşelim' demediler. Umarım benim farkıma varırlar." dedi.

"TÜRKİYE'DE 1 NUMARAYIM"

Kendisine ait internet sitesinde kariyeriyle ilgili detaylı bilgiler olduğunu ifade eden Vural sözlerini şöyle sürdürdü: "Fatih Terim'den de Mustafa Denizli'den de Ersun Yanal'dan da fazla maç yönetmiş biriyim. Türkiye'nin en fazla maç yöneten adamı benim. Ancak herkes bunu görmezden geliyor. Hala onlara teklifler var."

Bu haber toplam 2059 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.