1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Yoksula her gün sıcak yemek
Yoksula her gün sıcak yemek

Yoksula her gün sıcak yemek

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, “Kuracağımız Gölbaşı Aşevi ile ihtiyaç sahiplerine her gün sıcak yemek vereceğiz” dedi.

A+A-

 

Cumhur İttifakı Gölbaşı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, kapsamlı aşevi sözü vererek “İhtiyaç sahiplerine her gün muntazam olarak sıcak yemek vereceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, konuyla ilgili olarak daha sonra şunları söyledi:

“İnancımız ve geleneklerimiz bizlere yoksullarla kol kanat germeyi gerektiriyor. Yüce İslam Peygamberi Hz. Muhammed’in ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir” sözüne bağlı olarak; ilçemizde hiçbir vatandaşımızı kimsesiz ve aç bırakmamak azminde ve kararlılığındayız. Bunun için de Gölbaşı Aşevi’ni kuracağız. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da her gün muntazam olarak sıcak yemek vereceğiz.”

ÇALIŞMALARA DEVAM

Bu arada Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala kampanya çalışmalarını sürdürüyor. Şimşek, ziyaret ettiği yerlerde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Şimşek, Gölbaşı’nı üretken belediyecilik anlayışının hayat bulduğu bir cazibe merkezi haline getirme inanç ve kararlılığında olduğunu, bunun için de göreve talip olduğunu bildirdi

Bu haber toplam 2081 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum