1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Yozgatlılar, "Arabaşı" etkinliğinde bir araya geldi
Yozgatlılar, "Arabaşı" etkinliğinde bir araya geldi

Yozgatlılar, "Arabaşı" etkinliğinde bir araya geldi

Gölbaşı Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ve MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Murat Ilıkan tarafından düzenlenen "Arabaşı" ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma etkinliğine ilgi büyüktü.

A+A-

TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, etkinlikte yaptığı konuşmada, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini andı.

Cumhur İttifakına destek isteyen Çiçek, "Dinde cehalet imandan eder, siyasette ve devlette cehalet ise vatandan, devletten, imkandan, fırsattan eder. Devleti yönetecek kadroların ehil insanlar olması lazım. Ben de elbette Cumhur İttifakına oy istiyorum. Büyükşehirde Mehmet Özhaseki'ye, burada Ramazan Şimşek’e oy istiyorum. Ama bu söylediğim gerekçe ile istiyorum. Bu arkadaşları daha iyi gördüğüm için istiyorum. Babamın oğlu olduğu için değil, basit bir kısım gerekçelerle değil, devlet işinin bir ehliyet olduğunu ve ehli insanlarla Türkiye’nin bir yerden bir yere gidebileceğini düşündüğüm için istiyorum" dedi.

Türkiyenin güçlenmesi gerektiğinin altını çizen TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, “Güçlü bir devlet, güçlü bir millet olmaya mecburuz. Zayıfladığımızda üzerimize basar ve geçerler. O halde bizi güçsüz, zayıf bırakacak, namerde muhtaç edecek yol ve yöntemlerle siyaset yaparsak ve kendi işimizi kendimiz görür hale gelemez isek ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kalırız” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı adaylarının proje ve hizmet bakımından rakiplerinden önde olduklarını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, “Mehmet Özhaseki artık sadece Kayseri’ye değil, Ankara’ya değil, Türkiye’ye değil,  belediyecilik konusundaki tecrübesi, geçmişi dünyaya mal olmuş “Haseki Belediyeciliğinin” kurucusu olmuş ve belediyeciliği ders olarak okutulmaya başlanmış. Onun için işin proje ve hizmet boyutundaki yarışta herhangi bir sorunumuz yok” dedi.

Gölbaşı Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Karakurt ,Arabaşı programına katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu program sohbetin koyulaştığı, dostlukların pekiştirildiği bir programdır.

Karakurt da birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, "Biz birliğimizi ve beraberliğimiz koruduğumuz müddetçe Cenab-ı Allah asla bizi yalnız bırakmayacaktır” dedi.

Gölbaşı Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Karakurt, protokole Kuranı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

Programa, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Gölbaşı Belediye Meclisi üyeleri ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

54220582_10216707490614144_612454601173499904_n.jpg53891024_10216707490214134_9197505712278732800_n.jpg

Ankara Gölbaşı Yozgat Arabaşı 

Bu haber toplam 1992 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.