1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yusuf Şimşek çileden çıktı
Yusuf Şimşek çileden çıktı

Yusuf Şimşek çileden çıktı

Yusuf Şimşek, futbolcular Serhat Akın ve Burak Karaduman, kendilerine tepki gösteren taraftarlara saldırmaya çalıştı.

A+A-

7 Eylül Stadı'nda oynanan maçın ardından kapalı tribündeki Turgutlusporlu taraftarlar hem teknik adam, hem futbolcu olarak görev yapan Yusuf Şimşek'i istifaya davet edip, "En büyük taraftar, futbolcular sahtekar" diye tempo tuttu. Bazı taraftarların küfür de etmesi üzerine soyunma odası yolundan sahaya dönen Yusuf Şimşek, futbolseverlerin Fenerbahçe ve (A) Milli Takım'dan tanıdığı Serhat Akın ve futbolcu Burak Karaduman, tel örgüleri aşıp tribünlere ulaşmaya çalıştı. Emniyet yetkilileri ve kulüp çalışanları araya girerek gerginliği zorlukla yatıştırdı. Maç sonrası stat çevresinde toplanan kalabalığı çevik kuvvet ekipleri dağıttı. Emniyet, kulüp binası önünde de önlem aldı.

YUSUF ŞİMSEK ÇİLEDEN ÇIKTI

Başkan Murat Ayhan olay sonrası sessiz kalırken, teknik direktör Yusuf Şimşek görevinin başında olduğunu söyledi.

"TARAFTAR KENDİNE GÖRE HAKLI"

Şimşek: "Taraftar kendine göre haklıdır ama bu şekilde tepki vermeleri doğru değil"

Turgutluspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta takımının Tepecikspor'a 1-0 mağlup olmasının ardından meydana gelen olayların üzücü olduğunu söyledi.

Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, maç içinde futbolcularının galip gelmek için ellerinde gelen çabayı gösterdiklerini belirterek, "Maç sonunda yapılanlara üzüldük. Sonuçta hepimiz Turgutluspor'un başarısı için mücadele veriyoruz. Keşke bunlar olmasaydı. Maç kaybettik, taraftarlar sinirli, bizler kaybettiğimiz için sinirliyiz. Taraftar kendine göre haklıdır ama bu şekilde tepki vermeleri doğru değil" dedi.

Şimşek, önlerinde 6 maç daha bulunduğunu hatırlatarak, hedeften şaşmadıklarını ve görevinin başında olduğunu söyledi.

Mücadelenin sona ermesinin ardından takım kaptanı Serhat Akın, Teknik Direktör Yusuf Şimşek, futbolculardan Tolga Doğantez ile Burak Karaduman taraftarların bulunduğu tribünlere doğru yönelmiş, taraftarlarla tartışmıştı. Olaylar emniyet ve özel güvenlik görevlilerinin araya girmesi ile yatıştırılırken, taraftarlar Yusuf Şimşek'i istifaya davet eden sloganlar atmıştı.

Öte yandan, taraftarların tepkisi, futbolcuların stattan ayrılışında da sürdü.

Tepki gösteren ve otobüse saldırmak isteyen taraftarlar polis tarafından engellenirken, bir taraftarın gözaltına alındığı belirtildi.

Bu haber toplam 1597 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.