1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde engelliler eğitim
Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde engelliler eğitim

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde engelliler eğitim

Gölbaşı Belediyesi yeniden yapılan Zübeyde Hanım Kültür Merkezi modern tam donanımlı dersliklerinde; işaret dili, halk müziği, sanat müziği, takı tasarım, bilgisayar ve muhasebe kursları açıyor. Başvuruların Zübeyde Hanım Kültür Merkezine yapılacağı kursl

A+A-

 

Gölbaşı Belediyesi’nin engellilere yönelik açmış olduğu kurslardan işaret dili, halk müziği ve sanat müziği kurslarını Gölbaşı Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü ile ortak açarken, bilgisayar kullanım kursu ve bilgisayar destekli muhasebe meslek edindirme kurslarını ise İŞKUR Ankara İl Müdürlüğü ile ortak açıyor. İŞKUR İl Müdürlüğü ile açılan kurslarına katılan kursiyerlerin SGK’ları İŞKUR tarafından yatırılırken, kursiyerlere günlük 35 TL de ücret ödenmektedir.

“ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay yaptığı açıklamada, ‘Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olmaya,onlara yönelik eğitim ve yetenek kursları devam ediyoruz.Onların daha fazla sosyalleşmesi için meslek edindirmeye,ekonomik özgürlüklerini kazandırmaya çalışıyoruz. Onlar için imkanlarımız dahilinde her şeyin en iyisini yapmak için çalışıyoruz ’ ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2707 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.