Efe Gülhan Dünyaevine Girdi

Efe Gülhan Dünyaevine Girdi

Belediye Meclisi eski üyelerinden Mürşid Gülhan’ın oğlu Efe, düzenlenen görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Gölbaşı Akalın Şato Bonbon’da gerçekleşen düğün töreni, siyaset ve iş dünyasının seçkin isimlerini bir araya getirdi.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği gecede, davetlilerin ilgisi ve düğün sahiplerinin misafirperverliği dikkatlerden kaçmadı. Renkli görüntülere sahne olan düğünde, konuklar gecenin geç saatlerine kadar eğlencenin tadını çıkardı.

Genç çiftin nikah şahitliklerini ise şu isimler üstlendi:

Ayhan Çelik, Süleyman Oğuz Sazoğlu, İsmail Kara (Belediye Başkan Yardımcısı), Erol Eraslanoğlu (Belediye Başkan Yardımcısı), Oğuz Kağan Tanrıverdi (Altındağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve önceki dönem Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı), Fatih Taştan (Gölbaşı Esnaf Odası Başkanı), Yakup Sarıçiçek (Gölbaşı Kredi Kooperatifi Başkanı)

Davetlilerin yoğun katılımı ve neşeli atmosferiyle hafızalarda yer eden bu özel gecede, Gülhan ailesi bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkürlerini iletti.

Gölbaşı Haberleri

Gölbaşı’nda Çevre Seferberliği