GELENEKSEL ANKARA SİRKİ BAYRAM’DA BAŞLIYOR...

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN GELENEKSEL HALE GETİRDİĞİ BÜYÜK ANKARA SİRKİ GÖSTERİLERİ 14. KEZ BAŞKENTLİLERLE BULUŞACAK

-KURBAN BAYRAMI’NIN İKİNCİ GÜNÜ PERDELERİNİ AÇACAK SİRK, BAYRAMIN ÜÇÜNCÜ, DÖRDÜNCÜ GÜNÜ VE CUMHURİYET BAYRAMI’NIN ARDINDAN İKİ AY BOYUNCA ASKİ SPOR SALONU’NDA BAŞKENTLİLERİ AĞIRLAYACAK

-HAFTA SONLARI SAAT 14.00 İLE 18.00’DE YAPILACAK ÜCRETSİZ GÖSTERİLER, HAFTA İÇİ DE İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE ÖZEL SAHNELENECEK

      

  Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Büyük Ankara&Moskova Sirki, Kurban Bayramı’nın 2. Gününden itibaren yeniden Başkentlilerle buluşacak.

ASKİ Kapalı Spor Salonu’nda 26 Ekim Cuma günü saat 14.00’da ilk gösterisini sunacak olan Büyük Ankara&Moskova Sirki, Başkentlilerin bayramına renk katacak, hareketli, heyecanlı, eğlenceli gösterileri ile çocuklara en güzel bayram hediyesi olacak.

Bayramın 2, 3 ve 4’ncü günü ile 29 Ekim Pazartesi günü Cumhuriyet Bayramı’nda her gün saat 14.00 ve 18.00’da iki gösteri yapacak Büyük Ankara&Moskova Sirki, daha sonraki günlerde hafta sonları Cumartesi ve Pazar ikişer gösteriyle ücretsiz olarak Başkentlileri ağırlayacak.

Başkentli çocuklar ve ruhu çocuk kalanların heyecan içinde bekledikleri Büyük Ankara Sirki, Kurban Bayramı’nın ikinci günü muhteşem gösterilerine başlayacak. 75 kişilik dev kadrosu ile iki ay boyunca 75 gösteri yapacak olan sirk, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeniliklerle meraklılarının karşısına çıkacak. 

Hava akrobasi, ip cambazları ile nefesleri kesmeye hazırlanan profesyonel sirk kadrosu, palyaçolar ve illüzyon gösterileri ile de eğlenceli dakikalara imza atacak. Anılarda iz bırakacak sirk gösterisinde, Kafkas atları, köpekler ve kaplanların heyecan verici şovları ise hem şaşırtacak hem de salondaki adrenalini artıracak.

Büyük Ankara&Moskova Sirki, Pazartesi hariç hafta içi her gün saat 13.00’de okullara özel gösteri yapacak.

Ankaralıların, gösterilere sorunsuz ulaşabilmeleri için Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, ASKİ Spor Salonu’na ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.

Gündem Haberleri

Hem devleti hem cemaati idare edenler var