Gölbaşı’nda Cumhur İttifakı coşkusu

Cumhur İttifakı’nın Gölbaşı’nda düzenlediği kaynaşma ve dayanışma buluşmasında Belediye Meclis üyesi adaylarının tanıtımı gerçekleştirildi.

Cumhur İttifakı’nın Gölbaşı’nda düzenlediği kaynaşma ve dayanışma buluşmasında Belediye Meclis üyesi adaylarının tanıtımı gerçekleştirildi.

 

Cumhur İttifakı’nın Gölbaşı’nda düzenlediği kaynaşma ve dayanışma buluşmasında Belediye Meclis üyesi adaylarının tanıtımı gerçekleştirildi. İttifakın MHP’li Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, salonda yaşanan muhteşem tablonun, Cumhur İttifakının Türk milleti nezdinde kabullenişinin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Gölbaşı’ndaki Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve AK Parti ile MHP teşkilat üyelerinin katıldığı yemekte bir konuşma yapan Şimşek, “Gölbaşı’mızı yaşanabilir bir ilçe yapabilmek için geliyoruz” dedi.

Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Şimşek, salondaki coşkunun Cumhur İttifakını ilçede çok güzel yerlere getirdiklerinin göstergesi olduğuna dikkat çekerek, aynı coşkunun 31 Mart akşamı kutlamalarında da yaşanmasını temenni etti. Şimşek, “Tüm Gölbaşılı hemşehrilerimizin 31 Mart akşamı, Mehmet Özhaseki Başkanımızı da sandıktan zaferle çıkaracağına inanıyorum” dedi

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, kazandığı takdirde belediye başkanlığından alacağı maaşı, şehit ve gazi yakınları ile fakir aile çocuklarına burs olarak dağıtacağını açıklaması salonda büyük coşkuyla karşılandı.

İLÇE BAŞKANLARININ KONUŞMASI

Yemekte konuşan AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, omuz omuza vererek seçim seferberliğine çıktıklarını söyledi. Akceylan, yoğun seçim çalışmalarının meyvesini hem Gölbaşı’nda hem de Ankara’da alacaklarını ifade etti.

MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan da, Cumhur İttifakının her yerde kazanması gerektiğine dikkat çekerek “Türkiye’nin geleceği için seçimlerden Cumhur İttifakının başarıyla çıkması gerçekten çok önemdi. Allah'ın izniyle 31 Mart akşamı Ankara Büyükşehirde Mehmet Özhaseki Başkanımızı, ilçemizde de Ramazan Şimşek Başkanımızı kazandıracağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardında Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Meclis üye adayları tanıtıldı.

 

Gölbaşı Haberleri

23 Nisan Gölbaşı’nda coşkuyla kutlandı…