Haşlak'tan aday adaylığı sinyali

Gölbaşı Belediye eski başkanı Abdulnasır Haşlak, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşurken aday adaylığı sinyali verdi. MHP’li yönetimi ve Odabaşı’nı eleştiren Haşlak “Bunlar beceriksiz” dedi.

Gölbaşı Belediye eski başkanı Abdulnasır Haşlak, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşurken aday adaylığı sinyali verdi. MHP’li yönetimi ve Odabaşı’nı eleştiren Haşlak “Bunlar beceriksiz” dedi.

İşte Haşlak’ın açıklamalarından satur başları:

GÖLBAŞI İLE BÜTÜNLEŞTİM

Bu şehri seviyorum ve kendimi Gölbaşı ile b ütünleşmiş hissediyorum. 5 yıldır Gölbaşı’nı MHP’liler yönetiyor. Biz belediyeyi devraldığımızda Gölbaşı adeta bir kasaba görünümündeydi. Temel belediyecilik hizmetlerinden bile yoksun bir belediye devraldık.  Dört başı mağrur bir belediye olarak da devrettik. 45’i aşkın yeşil alan, 10 tane  büyük sosyal alan bıraktık.

MAKETE BİLE TAHAMMÜL EDEMEDİLER

Bu arkadaişlarda 5 yıl içinde bir şeyler yaptı ama kaynaklşar israf edildi. Çok daha büyük projeler yapılabilirdi. Biz Gölbaşı’nı bulunduğu konumdan daha iyi bir yere getirecektik ama olmadı. Bu yönetim bizim teleferik projemizin maketine bile tahammül edemedi. Gelir gelmez maketini kaldırdılar. Mevcut Kültür merkezleri atıl durumda. Şu anda bir kültür merkezi enflasyonu yaşanıyor. Giderde Beypazarı’ndan müdür getirirseniz ufku ancak o kadar olur. Belediye hala personel değiştiriyor. Hala bizim mirasımızı yiyorlar. Bu kaynaklar tükendi. Bunları nerelere harcadılar, açıklasınlar. 74 parseli biz çözdük, 200 kişinin sorununu çzödük ama onlar 4 kişinni sorununu çözemedi. Bu beceriksizliktir.

YAKUP BEY  NEREDE OTURUYOR

Biz yıllardır burada yaşıyoruz. Ama Yakup Bey nerede oturuyor? Hala Ankara’da oturuyor. Bizler partimizin emrindeyiz ve göreve talibiz. Partimiz uygun görürde görev verirse yaparız. Arife tarif gerekmez. Deneyimimiz hizmetlerimiz ortada. Önemli olan kimse nezaketi elden bırakmadan parti içi yarış olsun.  Bu dönem bizer görev verilirse bizim bu ustalık dönemimiz olur ve hayal ettiğimiz ama yapamadığımız projeleri de Gölbaşı’na yaparız.

İFTİRALARA UĞRADIK

 İlla belediye başkanı olacağım diye bir ihtirasım yok.Kimseye belden aşağı vurmadım. Ama bize yaptılar. İftiralara ve saldırılara uğradık. Hiçbir zaman ayrımcılık yapmadık. Alnımız açık, başımız dik. Bu beceriksiz arkadaşlardan bu görev alınmalıdır. Ses getriecek projeleri bile yok.

MÜDÜRLERİ HAPİSE GİRDİ

5 yıldır görevdeler, Belediye kaznaır kazanmaz, gayriresmi müfettiş getirdiler ama bir şey bulamadılar. Çıktım açıklama yaptım. “Varsa bir şey getirin, varsa ve siz bunu çıkarmıyorsanız sizde suça ortak oluyorsunuz”  dedim. Sizin müdürünüz hapise girdi, yolsuzluk suçlamasından. Biz ihalelerimizi şeffaf yaptık. Öyle olmasa bizim kuyumuzu kazarlardı.

SEÇİMDE KAYBETTİRİLDİK

Sizin müdürleriniz yolsuzluktan yargılanıyor, hapise girdi çıktı. Biz zamanı gelince bu yanlışlıkları takip edeceğiz. Trilyonluk ihaleleri bile iptal ettiler. Burada biz seçimde kaybettirildik. Partimiz bunları iyi biliyor. Ve bunlar değerlendirilecek. Biz ıhAk Partiliyiz ve partimizin emrindeyiz. Hiçbir kimseyle de problemim yok. Önemli olan birbirimizin yüzüne bakamayacağımız şeyler söylememektir.

Haberleri