İlçe Başkanları seçimi değerlendirdi

2011 Genel seçimlerinin ardından ilçe başkanları seçim sonuçları hakkında açıklama yaptı

Aylardır merakla beklenen 12 Haziran Genel Seçimleri sona erdi. Gölbaşı'nda sandıkların açılmaya başlaması ile birlikte partililer sonuçları ilçe teşkilatlarında merakla bekledi. Türkiye genelinde olduğu gibi Gölbaşı’nda da AK Parti yine sandıktan zaferle çıktı.   AK Parti Gölbaşı’nda %55.5 oy oranıyla birinci parti çıktı.

Seçimlerden çok şey bekleyen CHP ise %21.5 oy oranına sahip. Gölbaşı’nda yerel seçimlerde birinci parti çıkan MHP ise %17 oy oranıyla sandıktan 3. parti olarak çıktı.

Sonuçların ilçe teşkilatlarına ulaşması ile birlikte AK Parti’de bayram havası yaşandı. Ankara Milletvekili Adayı Fatih Şahin de Gölbaşı İlçe Teşkilatına gelerek partililerle zaferin mutluluğunu yaşadı.

BEKLEDİĞİMİZİN ÜZERİNDE OY ALDIK

Parti binasında bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, beklediklerinden daha olumlu sonuç aldıklarını ifade ederek, “Biz hep Türkiye büyüsün, istikrar sürsün dedik. Bugün aldığımız bu sonuçlarla halkın bize inancını da kanıtlamış olduk. Biz inandık ve başardık. Her başarının altında verilen büyük bir uğraş büyük bir çaba vardır. Bizde uğraş verdik çaba gösterdik ve istediğimiz oyun fazlasını aldık. Ben bu uğraşta beni yalnız bırakmayan bütün dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

UMDUĞUMUZ SONUCU ALAMADIK

Sandıktan umduğu sonucu alamayan CHP, sonuçları parti binasında değerlendirdi. İlçe Başkanı Ercan Şimşek CHP’nin oylarını ve vekil sayısını artırmasına rağmen umduğunu sonucu alamadığını ifade ederek, “ Alınan sonuçlar beklediğimiz orana olmasada, bu sonuçlar bizim geleceğe yönelik çalışmalarımızı olumsuz yönde etkilemeyecektir. Bundan sonrada bu bilinçle ve sorumlulukla hareket edeceğiz. AK Partiyi kutlar, CHP’ne çalışmalarıyla destek veren halkımıza ve partililerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

VERİLEN KARARA SAYGI DUYUYORUZ

Gölbaşı’nda sandıktan istediğini alamayan MHP’de hayal kırıklığına uğrayan partiler arasında. MHP İlçe Başkanı Selçuk Dadelener sonuçların açıklanmasının ardından, seçimlerin Türkiye ve Gölbaşı’na hayırlı olması dileklerine bulundu. Dağdelener yaptığı açıklamada “Bize verilen karara saygı duymak düşer, Teşkilat olarak seçim çalışmaları kapsamında üzerimize düşen görevi yaptık. Ama halkın tercihi bu doğrultuda oldu. ben seçim çalışmaları boyunca bize destek veren bizle beraber çalışan tüm parti arkadaşlarıma ve bize oy veren ve vermeyen  gölbaşı halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Haberleri