Mehmet Atak'ın kızı Begüm nişanlandı

Gölbaşı'nın tanınan siyasetçilerinden Mehmet Atak'ın kızı Begüm Atak evlilik yolunda ilk adımı atarak İbrahim Sarıköse ile nişanlandı.

Gölbaşı'nın tanınan siyasetçilerinden Mehmet Atak'ın kızı Begüm Atak evlilik yolunda ilk adımı atarak İbrahim Sarıköse ile nişanlandı.

Mehmet-Mualla Atak çiftinin kızları Begüm ile Fazilet-Fatih Sarıköse'nin oğulları İbrahim düzenlenen törenle evlilik yolunda ilk adımı attı.

NİŞAN TÖRENİNE YOĞUN İLGİ

Gölbaşı Akalın Şato Bonbon'da gerçekleşen nişan törenine BBP eski genel başkanı Yalçın Topçu, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay,  Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Hürriyet Ergezer,Ercan Şimşek, Necati Koçak, Osman Ulunç, Hüseyin Çakmak, Murat Ilıkan, İsmail Bilici, eski ve yeni belediye meclis üyelerinin yanı sıra spor ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

YÜZÜKLERİ DURUAY VE TOPÇU TAKTI

Genç çiftin nişan yüzüklerini Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve BBP eski genel başkanı Yalçın Topçu takarken, merasim sonrası Başkan Duruay ve Yalçın Topçu genç çiftlere mutluluklar diledi.

GÖSTERİLER BEĞENİYLE İZLENDİ

Yüzük takma merasiminin ardından sahne alan Ankara Kulübü Derneği Gölbaşı Şubesi Seğmen ekibinin gösterileri beğeniyle izlendi.

SON GASTE olarak evliliğe ilk adımı atarak nişanlanan Begüm ve İbrahim çiftini kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Haberleri