Murat Ilıkan ve Murat Karakurt'tan sanayi esnafına ziyaret

Murat Ilıkan ve Murat Karakurt'tan sanayi esnafına ziyaret

Cumhur ittifakı MHP Belediye Meclis Üyesi adayı  Murat Ilıkan, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.

ŞİMŞEK VE HASEKİ'YE DESTEK İSTEDİLER

Yozgatlılar Derneği Başkanı Murat Karakurt ile birlikte sanayi sitesinde bulunan esnafı tek tek ziyaret eden Ilıkan, yerel seçimler öncesinde sanayi esnafından  Cumhur İttifakı adayları Mehmet Özhaseki ve Ramazan Şimşek’e destek ve istedi. Ilıkan, sanayi esnafı tarafından ilgiyle karşılandı.

Cumhur ittifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek Gölbaşı’ndaki seçim çalışmalarını sürdürürken bir yandan da meclis üyesi adayları seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Cumhur ittifakı belediye meclis üyesi adayı Murat Ilıkan da seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnafı ile buluştu. Yozgatlılar Derneği Başkanı Murat Karakurt ile birlikte sanayi esnafını ziyaret eden Murat Ilıkan sanayi sitesindeki esnafın sorun ve taleplerini dinlerken Sanayi esnafından Gölbaşı Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek’e ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’ye destek ve oy istedi. 

GÖLBAŞI EKONOMİSİ SANAYİ ESNAFIYLA HAREKET KAZANACAK

Ilıkan gelişen ve büyüyen Gölbaşı ekonomisinin sanayi esnafıyla birlikte hareket kazanacağını vurguladı.

 

Gölbaşı Haberleri

23 Nisan Gölbaşı’nda coşkuyla kutlandı…