Ramazan Şimşek saha çalışmalarına devam ediyor

Gölbaşı Cumhur ittifakı adayı Ramazan Şimşek seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Şimşek, vatandaşlarla da birebir görüşüyor

Gölbaşı Cumhur ittifakı adayı Ramazan Şimşek seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Şimşek, vatandaşlarla da birebir görüşüyor.

Şimşek esnafları tek tek ziyaret edip ardından da kahvehanelerde vatandaşlarla biraraya geldi. Esnafa hayırlı işler dileklerini ileten Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek'e, vatandaşların ilgisi büyüktü.

Vatandaşlardan 31 Mart yerel seçimlerinde  destek isteyen Şimşek, Gölbaşı’nın sorunlarına hakim olduklarını belirterek, "Sorunların çözümünü sizlerle birlikte karar vererek bulacağız. İlçemizin birlikte yöneteceğiz" dedi.

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Gölbaşı’nda hiç kimseyi ötekileştirmeden hizmet üreteceklerini ifade eden Şimşek , bu anlayıştan ayrlmayacaklarını belirtti. Şimşek, "Dili, dini, rengi, nereli, görüşü ve sıfatı ne olursa olsun ama insan olsun. Bizim için insan önemli. Gölbaşı’nda kimseyi ötekileştirmeden, birlikte yöneterek hizmet üreteceğiz. Katılımcı anlayışla doğru projelerin altına imza atacağız" dedi. 

TÜRK BAYRAĞI HEDİYE EDİLDİ

Yozgatlılar Derneği’nde Yozgatlı vatandaşlarla da bir araya gelen Şimşek, seçim için destek istedi. Toplantı sonrası Yozgatlılar Derneği Başkanı Murat Karakurt Cumhur ittifakı adayı Ramazan Şimşek’e Türk bayrağı hediye etti.

CUMHUR İTTİFAKI TAM GAZ

Gün boyu Gölbaşılılar ile iç içe olan Ramazan Şimşek, Yurtbey mahallesinde de gençlerle bir araya geldi. Ak Parti Ankara milletvekili Asuman Erdoğan, İlçe Başkanı Selim Akceylan ve Ak Parti Ankara İl Gençlik Kolları başkanı Ali Osman Özdemir ile gençlerle bir araya gelen Şimşek Cumhur ittifakının önemine değinerek “Cumhur İttifakı küçük hesaplar üzerine kurulu bir ittifak değildir. Genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin dediği gibi bu ittifak "Belediye sayısıyla değil, Türkiye'nin bekası için kurulmuştur. Mesele bekaa meselesidir.” Dedi.

1/19