Emniyet Müdürlüğü yasta

Uzun yıllardan beri Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Karakolu’nda görev yapan Başkomiser Mustafa Özer (51) hayatını kaybetti.

Uzun yıllardan beri Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Karakolu’nda görev yapan Başkomiser Mustafa Özer (51) hayatını kaybetti.

Rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık 1 aydır Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi görmekte olan Mustafa Özer dün gece hayatını kaybetti.

Gölbaşı Emniyet Müdürlüğü Osman Tan Polis Karakolu’nda Gurup Amiri,  Karakol Amir vekilliği gibi çeşitli görevlerde bulunan Mustafa Özer geçen yılda böbrek ameliyatı geçirmişti.

BAŞARILI BİR POLİSTİ

11/01/1960‘da Diyarbakır Ergani’de doğan Başkomiser Mustafa Özer, 1984 yılında Nazilli Polis Okulunda mesleğe başlamış, devamında Ankara, Adıyaman illerinde ve son olarak 10/08/2000- 27/11/2011 tarihleri arasında Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yaptı.

Evli ve iki çocuk babası olan Mustafa Özer, örnek aile yaşamının yanı sıra 27 yıllık meslek hayatı boyunca başarılı çalışmalara da imza attı.

MESAİ ARKADAŞLARI YASTA

Özer’in vefatı Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan mesai arkadaşlarını yasa boğarken, birçok Gölbaşılı da haberi üzüntüyle karşıladı.

Özer, bugün ikindi namazına müteakiben kılınacak olan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığına defnedilecek.       

Haberleri