1. HABERLER

  2. 1. Amatör fikstürü çekimi Gölbaşı'nda yapıldı
1. Amatör fikstürü çekimi Gölbaşı'nda yapıldı

1. Amatör fikstürü çekimi Gölbaşı'nda yapıldı

SL ve 1. Amatör fikstürü çekimi Gölbaşı - Akalın Sports'ta yapıldı. ASL Müsabakaları 16 Eylül 2011 tarihinde başlayacak

A+A-

ASL ve 1. Amatör fikstürü çekimi Gölbaşı - Akalın Sports'ta yapıldı.  ASL Müsabakaları 16 Eylül 2011 tarihinde başlayacak. 1. Amatör Küme müsabakaları 24 Eylül 2011 tarihinde başlayacak. Gölbaşı belediye spor ilk maçında bay. Fikstür çekimine ASL ve 1. Amatör kümede mücadele edecek kulüp yöneticileri katıldı. Gölbaşı Belediye başkanı Yakup Odabaşı 2011-2012 sezonunda tüm takımlara başarı diledi.

Gölbaşı belediye spor’unda bulunduğu Amatör Süper Lig ( ASL) fikstürü çekildi. Gölbaşı spor adına kura çekimini Kulübün muhasip üyesi Burhan Bilge yaptı. Gölbaşı spor ilk hafta dinlenmeye çekilecek ( Bay) ikinci hafta deplasmanda DSİ spor ile karşılaşacak. BAL ligine çıkan Jandarma spor sezona katılmayınca ASL ligine geri dönüş yaptı. Bu nedenle ASL‘de bu sezon 15 takım bulunuyor.

Fikstür çekilişini değerlendiren Burhan Bilge “ Şanslı bir kura çekimi olduğunu düşünüyorum. İlk maçımız bay olması sebebiyle rakip takımların durumunu önceden görme imkânımız olacak. 1. Amatör kümede olduğu gibi ASL’de büyük başarılar bekliyoruz. Tüm takımlara yeni sezonda başarılar diliyorum.” dedi.

Gölbaşı Spor, Ankara’nın flaş takımı olduğuna değinen Başkan Fahrettin Aydınlı yeni sezon için yaptığı değerlendirmesinde; “Geçtiğimiz sezon Ankara’nın en başarılı takımı biz olduk. Oynadığımız yirmi beş maçtan sadece bir maç kaybettik ve oynanan yirmi beş maçtan yüz kırk iki gol atarak neredeyse bir rekor kıracaktık. Bu sezonda da süper amatör ligden şampiyon olarak çıkıp takımımızın adını bölgesel amatör ligde duyuracağız” dedi.               

ASL 2011-2012

S.no

Takımlar

1

YENİYOL SPOR

2

K.ÖREN BAĞLUM SPOR

3

YURT KUR SPOR

4

OSTİM SPOR

5

JANDARMAGÜCÜ

6

T K İ SPOR

7

EMNİYET SPOR

8

YAPI SPOR

9

GÖLBAŞI BLD.SPOR

10

DSİ SPOR

11

ADLİYE SPOR

12

D.KARADENİZGÜCÜ

13

ETİMESGUT BLD.SPOR

14

POLATLI SPOR

 15

PURSAKLAR BLD.SPOR

 

Bu haber toplam 2487 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.