1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 211 Çift Dünya evine girecek
211 Çift Dünya evine girecek

211 Çift Dünya evine girecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, her yıl geleneksel hale gelen toplu evlilik töreninde bu yıl 211 çifti evlendirecek.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi, her yıl geleneksel hale gelen toplu evlilik töreninde  bu yıl 211 çifti evlendirecek.

Mutluluklarını başka çiftlerle paylaşmak isteyen, maddi durumu düğün yapmaya el vermeyen ya da anlatmaya değer, farklı bir törenle evliliğe ilk adımı atmak isteyen çiftler için ünlü sanatçıların konser vereceği, sürpriz hediyelerin dağıtılacağı bir düğün töreni yapılacak.

Her yıl şenlik havasında geçen evlilik töreninin 2011 yılı organizasyonu için kayıtlar devam ediyor. Yoğun ilgi gören toplu düğün organizasyonuna müracaatların kabulü, 211 sayısına ulaşılıncaya kadar devam edecek.

Geçen yıl 210 çiftin düğün törenini, Hipodrom alanında düzenlenen Büyük Ankara Festivali kapsamında, sanatçılar Ferhat Göçer ve Safiye Soyman’ın katıldığı organizasyonla gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da benzer bir törene imza atacak.

-ÇİFTLERE SÜRPRİZ HEDİYELER

Temmuz ayında gerçekleştirilecek Büyük Ankara Festivali’nin son günlerinde yapılması planlanan törende yine sevilen sanatçılar bu büyük güne tanıklık edecek. Gelin ve damatlıklar da dahil tüm masrafların Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından karşılanacağı evlilik organizasyonunda, çiftlere, çeşitli hediyeler verilecek.

 Düğün törenine katılmak isteyen çiftler, evlilik şölenine kadar, “2011 yılı içerisinde nikah yaptığını belgeleyen Onaylı Evlilik Beyannamesi, İkametgah, Fakirlik Belgesi, birer adet fotoğraf ve nüfus cüzdanları fotokopisi” ile “Ankara Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Bankosu Hipodrom Caddesi  No: 5 Varlık, Yenimahalle (Belediye yeni bina)” adresine başvuru yapabilecek.

 Çiftler ayrıca, 507 14 90 – 507 15 58 ve 507 24 26 numaralı telefonlardan ayrıntılı bilgi alabilecekler.

Bu haber toplam 1922 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.