1. HABERLER

  2. 4 kişilik çete yakalandı
4 kişilik çete yakalandı

4 kişilik çete yakalandı

Gölbaşı’nda hırsızlık şebeke polisten kaçamadı. İnşaat bekçilerinin ellerini ve ayaklarını bağlayarak hırsızlık yapan 4 kişilik bir şebeke Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yoğun çalışmaları sonucunda yakalandı.

A+A-

Gölbaşı’nda hırsızlık şebeke polisten kaçamadı. İnşaat bekçilerinin ellerini ve ayaklarını bağlayarak hırsızlık yapan 4 kişilik bir şebeke Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yoğun çalışmaları sonucunda yakalandı.  

İncek Mahallesi’nde iki ayrı villa inşaatında  bekçilik yapan Osman K. (55) ve Yusuf A.’yı  (60) gece yarısı,  su isteme bahanesiyle  etkisiz hale getiren 4 kişilik şebeke bekçilerin, el ve ayaklarını bağladıktan sonra inşaatta bulunan malzemeleri bir minibüse yükleyerek olay yerinden kaçtı.

Olayın polise intikal etmesinin ardından ise Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı bir araştırma başlattı. 06 ET 5761 plakalı minibüs ile hırsızlık yapıldığının tespit edilmesinin ardından aracın kime ait olduğunu öğrenen ekipler, Bekçilerin ifadelerinin, mobese kayıtlarının ve çeşitli delillerin üzerinden iz sürererek aradan çok fazla zaman geçmeden ilk olarak Etimesgut’ta ikamet eden Bülent P (35)’ye ulaştı.

Daha önce de hırsızlık sabıkası olan Bülent P.’yi gözaltına alan emniyet müdürlüğü polisleri savcılıktan 3 gün ek gözetim süresi alarak soruşturmayı derinleştirdi.  Mobese kamera görüntüleri ve  parmak izlerinden yola çıkan polisler Etimesgut ilçesinde oturan  Ercan Ç.(37),  Kenan S. (35), Sinan Y. (46) isimli hırsızlık zanlılarını da gözaltına aldı.

Elleri ve ayakları bağlanan inşaat bekçilerinin de zanlıları teşhis etmesiyle birlikte 4 zanlı Gölbaşı Adliyesi’ne sevk edildi.

Hırsızlık zanlılarının villa inşaatından Beton sıkıştırmada kullanılan vibratör, Kalıp Malzemeleri, Demir İskeleler ile çeşitli inşaat malzemeleri de İskitler’de bir inşaat malzemesi satışı yapılan işyerinde ele geçirildi. Ele geçirilen inşaat malzemeleri sahiplerine teslim edildi.

Hırsızlık zanlılarının daha önce de sabıkaları olduğu öğrenilirken, elleri ve ayakları bağlanılan bekçilerinde sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Bu haber toplam 3714 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.