1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 50 genç kızın ortak kaderi
50 genç kızın ortak kaderi

50 genç kızın ortak kaderi

Okul yıllığına poz verir gibi fotoğraf çektiren 50 genç kızın bu görüntüsünün ardında korkunç bir gerçek gizli.

A+A-

Üniformaya benzeyen kıyafetleri, aynı tarzdaki saçları ve benzer gülümsemeleri ile bir erkeğin fotoğrafının önünde poz veren bu 50 genç kız, aynı erkeğin "karısı".

KÜÇÜK KIZLARA TACİZ VE TECAVÜZ

Fotoğraftaki genç kadınların portresinin önünde poz verdikleri Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletindeki bir kilisenin lideri olan Warren Jeffs, tecavüz ve çocuk tacizi gibi bir çok suçtan ömür boyu artı 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kendisini peygamber ilan eden 55 yaşındaki Jeffs, lideri olduğu kiliseyi kullanarak küçük kızlara cinsel tacizde bulunup, tecavüz etti.

TACİZİN SES KAYITLARI MAHKEMEDE

15 yaşındaki küçük bir kızın çocuğunun babası olduğu da DNA testi ile ispatlanan Jeffs'in, 12 yaşındaki bir kızı taciz anlarının ses kayıtları mahkeme salonunda dinletilirken, diğer kızlara da kendisini nasıl "tatmin" etmeleri gerektiğini öğrettiği ortaya çıktı.

2005 yılında günlüğüne "Eğer dünya neler yaptığımı biliyor olsa, beni en yüksek ağaçta asarlardı" yazan Jeffs, 2006 yılında yakalanıp tutuklanana kadar, FBI'ın en çok arananlar listesinde yer alıyordu.

Jeffs'in 78 karısından 29'unun eski üvey anneleri olduğu, Warren Jeffs'in babası Rulon Jeffs'e "hizmet ettikleri", 56'sının kardeş olduğu ve 24 "karısının" da 17 yaşının altında olduğu ortaya çıkarıldı.

Uzun süren yargılama sürecinin ardından Jeffs işlediği suçlar sebebiyle ömür boyu ve ayrıca 20 yıl hapis cezasına çarptırılırken, yaşanan korkunç olaya dair fotoğraflar da basına yansıdı.

Bu haber toplam 1578 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.