1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 50 yıl sonra hedefine ulaştı
50 yıl sonra hedefine ulaştı

50 yıl sonra hedefine ulaştı

50 yıl önce bir şişenin içinde denize attığı mesaj kıyıya vurdu

A+A-

ABD'nin New Hampshire eyaletinde yaşayan bir kadının babasının 50 yıl önce bir şişenin içinde denize attığı mesajın Karayipler'de bulunan Turks ve Caicos Adaları'nda kıyıya vurduğunu söyledi.

United Press International'ın haberine göre, Hampton Beach'te bulunan Beachcomber Motel'in sahibi olan Paula Pierce isimli kadın, mesajla ilgili olarak binlerce kilometre uzaktan kendisini ilk kez aradıklarında kafasının karıştığını ancak daha sonra babasının el yazısını gördüğünde olayın iç yüzünü anladığını söyledi.

'GERİ GETİRİN 150 DOLAR KAZANIN'

Pierce'ın babasının denize attığı mektupta, "Ocean Bulvarı 419 numaraya geri getirin ve Beachcomber'ın sahibi Tina'dan 150 dolar ödül kazanın" yazdığını söyledi.

Pierce şişe konusunda önceden bir bilgisi olmadığını ancak babasının kocasına konuyla ilgili bilgi verdiğini belirterek, "Eşim de babamın kendisine bu olayı ne zaman anlattığını hatırlamıyor ama bir ara anlatmış. Babam bunu annemi kızdırmak için yapmış. Çünkü o zamanlar annem hesaplarla çok ilgiliymiş ve 150 dolar da çok büyük paraymış" dedi.

Şişenin 40-50 yıldır okyanusta olduğunu düşünmenin kendisini şoke ettiğini belirten Pierce, "Kırılmadan bu kadar yol gelebilmesi inanılmaz" dedi.

Bu haber toplam 1431 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.