1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları
8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları

8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları

Her yıl 8 Mart’ta kutlanan Kadınlar Günü’ne Gölbaşılılar da duyarsız kalmadı.

A+A-

Her yıl 8 Mart’ta kutlanan Kadınlar Günü’ne Gölbaşılılar da duyarsız kalmadı. Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, MHP İlçe Başkanı Av.Serdar Tekin ve CHP İlçe Başkanı Engin Eren bir kutlama mesajı yayımladı ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

İşte o mesajlar;

Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan

“Kadın hayatın sadece bir veya birkaç noktasında değildir. Hayatın her noktasındadır. Yönetim noktasında da, çalışma hayatında da, elbette ki aile hayatında da.Şehit Esma, Songül, Demet ve diğer kardeşlerimiz gibi vatan müdafaasında da...8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek;

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Neşet Ertaş'nı söylemi olan ""Kadın insandır, biz insanoğlu..." sözünü hatırlatıp, başta tüm şehit anneleri olmak üzere Gölbaşı'nda yaşayan kadınların da gününü kutlayıp, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan

"Kadınlara ancak değerli olanlar değer verirler; onlara kötülük edenler ise kötü kişilerdir." Hadis-i Şerif

Başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere emekleri, sevgileri ve fedakarlıkları ile insanlığın gerçek mimarları kadınlarımızın #8MartDünyaKadınlarGünü'nü en içten dileklerimle kutlarım.

MHP İlçe Başkanı Av.Serdar Tekin

Aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi yetiştiren, baştacı annelerimiz ve cefakar eşleri başta olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım.

CHP İlçe Başkanı Engin Eren

Tüm kadınların toplumda hak ettiği yeri aldığı,şiddetin değil “sevgi ve saygının”hakim olduğu bir Türkiye özlemi ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım.

 

Bu haber toplam 4614 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.