1. HABERLER

  2. Acil Vakaya Giden Ambulans Kaza Yaptı: 2 Yaralı
Acil Vakaya Giden Ambulans Kaza Yaptı: 2 Yaralı

Acil Vakaya Giden Ambulans Kaza Yaptı: 2 Yaralı

Ankara'da Gölbaşı'ndaki acil bir vaka için hareket eden Ambulans kaza yaptı.

A+A-

Ankara'da acil bir vakaya giden 112 Acil Servis ambulansı kaza yaptı. Bir otomobilin çarptığı ambulans devrilme tehlikesi atlatırken, kazada 2 sağlık personeli yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Çankaya Dikmen Caddesi Mevlana Bulvarı kavşağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Levent Ulaş yönetimindeki 06 BF 5738 plakalı ambulans Çankaya'dan acil bir vaka için Gölbaşı ilçesine yöneldi. Dikmen Caddesi'nden Konya yoluna çıkan ambulansa, Rahmi Kızılırmak idaresindeki 06 DF 1235 plakalı otomobil yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle orta refüje yaslanan ambulansın iki tekerleği havada kaldı. Kazada ambulans şoförü Ulaş ile ambulansta bulunan sağlık personeli Ela Gülşen yaralandı. Çarpmanın ardından alev alan otomobil çevredeki vatandaşların yardımıyla söndürüldü.

112 EKİPLERİ ARKADAŞLARI İÇİN SEFERBER OLDU

112 Acil Servis telsizinden kaza yaptıkları bilgisini merkeze ulaştıran sağlık görevlilerinin imdadına mesai arkadaşları koştu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan Ele Gülşen'i hemen ambulansla Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan ambulans şoförü ise kaza yerinde bir süre bekledikten sonra yine arkadaşları tarafından Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazaya karışan otomobil sürücüsü Rahmi Kızılırmak, kendilerine yeşilin yandığını, ambulansın bu sırada yola çıktığını ve kazanın gerçekleştiğini söyledi. Kızılırmak, siren sesi duymadığını söyledi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Cihan Haber Ajansı...

 

Bu haber toplam 1707 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.