1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana'da fıkralık olay
Adana'da fıkralık olay

Adana'da fıkralık olay

Vatandaşı fare ısırdı, başhekim Tarım Müdürlüğü'nden 'Farenin müşahade altına alınmasını' istedi.

A+A-

Adana'da fare vatandaşı ısırdı, resmi yazışmalar fıkraları aratmadı. İşte o ilginç öykü: Yumurtalık'ta yaşayan Tahsin Gökler'i (65) evinde bir fare ısırdı. Gökler önce Yumurtalık İlçesi, ardından İmamoğlu Devlet Hastanesi'nde iki koruyucu aşı yaptırdı. Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Bayazıt Yıldırım imzasıyla, Yumurtalık İlçe Tarım Müdürlüğü'ne bir resmi yazı gönderildi. Yazıda, 'Şahsı ısıran farenin müşahede altına alınarak akıbetleri hakkında bilgi verilmesi hususunda gereğini arz/rica ederim'' denildi.

KÜPE NUMARASI YOK MU?

Müdürlük de, resmi yazıya resmi yazıyla yanıt verdi: 14.06.2011 tarih ve 1454 sayılı yazınıza istinaden Tahsin Gökler'i ısıran farenin yazınızda küpe numarası ve eşkali belirtilmediğinden dolayı müşahede altına alınamamıştır. Isıran hayvanın eşkali ve kulak numarasını belirtmeniz durumunda kuduz yönünden müşahede altına alınıp kuduz olup olmadığı hakkında bilgi verebiliriz.

KAFALAR KARIŞIK: KEDİ-KÖPEK DEĞİL Kİ BU

Krize yol açan fare, Yumurtalık'ta günün konusu oldu. Vatandaşlar şaşkın, 'Kedi, köpek tamam ama farenin nasıl müşahede altına alınabileceği kafamızı kurcalıyor' görüşü dile getirildi.

SOPAYLA VURDUM, BİLSEM SAKLARDIM

Isırılan vatandaş ise ilginç yazışma için şunları söyledi: Gece tuvalete kalktım. Büyük bir fare karşıma çıktı. Önce ayağımla, sonra sopayla vurdum. Bu sırada elimi ısırdı. Ben de öldürüp çöpe attım. Böyle bir yazışmaya konu olacağını bilseydim, atmaz saklardım.

Bu haber toplam 1976 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.