1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. 'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' toplantısı yapıldı
'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' toplantısı yapıldı

'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' toplantısı yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından organize edilen ve Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' programı Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde düzenlendi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından organize edilen ve Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' programı Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programa; MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP MDK Üyeleri Kürşat Türker Ercan, İlkay Uyar Kaba, MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Abdullah Yüksel, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Ulaş Can Kavak,  STK Temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, 2023 seçiminin Türkiye’nin geleceğinin belirleneceği seçim olacağının söyledi.

Karakaya ‘’Adım Adım 2023, 2023 yılı haziran ayında önümüzdeki yıl bugünlerde Türkiye geleceğinin seçimini yapacak. Bizler evlatlarımızın, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğini bugünler şekillendirecek. Onun için 2023 cumhuriyetimizin 100. Yılında haziranda seçilecek olan hükümet, oluşacak olan Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhuriyetin 100.yılını kucaklayacak bundan dolayı son derece önemli. ‘’ dedi.

‘’Cumhur İttifakı olarak bizim kafamız nettir. Cumhur ittifakı, bu milletin 15 Temmuz gecesi sela sesleri arasında oluşturduğu birliğin adıdır. Cumhur ittifakı bir masanın etrafına oturup birilerinin yönlendirmesiyle kendi siyasi geleceklerimizi düşünerek oluşturduğumuz ittifak hiçbir zaman olmadı ve olmayacak. Cumhur ittifakı bu milletin geleceği demektir. Bu çocuklarımızın geleceği demektir.’’

MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ise ‘’2023 hedefine adım adım yaklaşırken bizde Ankara il ve ilçe teşkilatları olarak çalışmalarımızı her geçen gün daha da yoğunlaşıyoruz. Biliyoruz ki 2023 yılı Cumhuriyetimizin 2. yüzyılını kucaklamak demektir. İnancımız o ki 2023, 2053 ve 2071 vizyonuyla küresel güç olmuş cihan devletleriyle lider ülke Türkiye hükmümüzün alt yapısı mihenk taşı demektir. 2023 bizim onlarca yıl heyecanla coştuğumuz kızıl elmadır.’’ İfadelerinin kullandı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaptığı konuşmada gerçekleştirdikleri çalışmalara değinerek; “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, Türkiye’de ilk olan her şeyi Gölbaşı Cumhur İttifakı olarak gerçekleştirdik” dedi.

'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' programında bir konuşma yapan MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin ise “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşunun 100. Yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilleri seçimleri milletimiz için hayati öneme taşıyıp, milletimizin hem dostlarımızı hem de düşmanlarımızın gözü kulağı bu seçimlerde olacaktır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle daha çok karar alabilen ve uygulama kabiliyetine kavuşan Türkiye Cumhuriyeti Devleti malum çevreler tarafından yeniden eski hantal yapısına dönüştürülmeye çalışılmaktadır”

img_9204.jpgimg_9100.jpgekran-alintisi-010.jpg

 

Bu haber toplam 2340 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.